Odp: mam robic ten slub ? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fotoflax2
...wrzucam kika z zdjec -...
Nie widać.
juz dodaje,akurat zaladowalem wszystkie i wyskoczylo mi ze mozna tylko 15
zaczynam od poczatku:)
bierz oni chyba wiedza ze zaczynasz przygode dlatego beda mieli pewnie mala cene wiec watpie że będą spodziewali się wodotrysków a raczej poprawnych ślubniaków. Przygotuj się ogladaj zdjęcia poczytaj jak co działa i jazda..
Ludzie jak statki nie są po to by stać w porcie a płynąć na pełne morze :D
--- Kolejny post ---
https://www.dropbox.com/sc/uorphnas2kxyktb/AABUG2oHm5iinYg1GIUublUPa
--- Kolejny post ---
sorry nie chce mi sie wklejac pojedynczo
zamieszczam link do dropboxa
https://www.dropbox.com/sh/pix8adatq4zzb98/AABuEN2biZntd4hObfM6S2Exa?dl=0
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
gudi
Ludzie jak statki nie są po to by stać w porcie a płynąć na pełne morze
fajne juz stawiam zagle
Kontroluj bardziej rozkład GO.
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Kontroluj bardziej rozkład GO
co maszna mysli ?
po obejrzeniu
dużo pracy przed tobą ale jak już pisałem jeśli chcesz to robić to poprostu jak ludzie chcą rób to pamiętając by robić każdy najmniejszy element jak najlepiej
jeśli masz możliwość jakieś jaśniejsze szkło by się przydało ... ale jak masz możliwość
iso w mkii max 3200 - pamiętając by obraz był jasny bo podciąganie już ziarno odsłania
tylko raw, i w obrobce mniej zakrywnia szumu bo sie robi cos niepodobnego do zdjecia winieta biala odpada a czarnej nie zaduzo tylko akcent
dzieki za odpowiedz i podpowiedzi
najjasniejsze mam sigme 35/1.4A i dosc ostrego na 1.4 canona 50/1.4,nie sa to demony szybkosci ,ale powinny dac rade
ps.zawsze moge cos jasniejszego dokupic :) ale chyba lepsza bedzie zmiana 5d2 na 6d lub 5d3
Delikatnie mówiąc zdjęcia mocno średnie, no ale jeśli to Twoje pierwsze ślubne, to też tragedii nie ma. To co rzuciło mi się w oczy, to zbyt dużo ciasnych kadrów, no i te kiczowate winiety. Jeśli Twój przyszły klient akceptuje taki styl, to bierz to zlecenie, w końcu kiedyś zawsze trzeba zacząć :).