prośbą o ocenę wiarygodności oferty aparatu canon 6d na allegro
zerknijcie prosze:
Lustrzanka Canon EOS 6D Body (5034832547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zastanawia mnie ze autor nie podaje informacji o gwarancji - napisalem mu zapytanie - nie odpisał. z drugiej strony cena kusi i jesli taki mały przebieg jak zadeklarowany to przy braku innych problemów kupionym ten aparat nawet drozej. co sadzicie o tej ofercie?
Odp: prośbą o ocenę wiarygodności oferty aparatu canon 6d na allegro
Cena kusi ?? Przeciez to licytacja. Moze sie skonczyc nawet na 5k.
Jesli bral na firme to jest po gwarancji. Wiec moze nic o tym nie pisze.
Cytat:
Zamieszczone przez
arturmaksymilian
zastanawia mnie ze autor nie podaje informacji o gwarancji - napisalem mu zapytanie - nie odpisał. z drugiej strony cena kusi i jesli taki mały przebieg jak zadeklarowany to przy braku innych problemów kupionym ten aparat nawet drozej. co sadzicie o tej ofercie?
Jeszcze ci się czerwona lampka nie zapaliła?
Ha ha! w tej cenie i z tymi parametrami to ja bym kupił z zamkniętymi oczami. Tylko, że "TEJ" ceny naprawdę nie ma. Na pięć minut przed zamknięciem aukcji cudownie zacznie błyskawicznie rosnąć. Może nawet przekroczyć 5k.
ale przecież pisze ze kupił w grudniu 2013 wiec czyż nie powinna byc ważną jeszcze do końca tego roku? tal licytacja jest ale jesli bylby na gwarancji to robiloby mi to istotna różnice. gdzie moge kupic w miarę wiarygodnie 6d używane - moze tu? zdarzają sie tu oferty sprzedaży 6d?
canon daje 12miesięcy gwarancji
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
canon daje 12miesięcy gwarancji
dokładnie, czyli jest po gwarancji, nie dziwię się że nie odpowiada na oczywiste pytania.
Nie kazdy siedzi przed kompem tak często lub odbiera maila, rożnie bywa wiec nie ma co na szybko oceniać. Cytuję :
"Proszę o przemyślane oferty.
Jestem kierowcą i w tygodniu nie ma mnie w domu dlatego wydłużony czas wysyłki, który oczywiście jest zaznaczony przy każdej aukcji.
Nie zawsze mogę odebrać tel.
w razie pytań gg 32456705
email infinitid@wp.pl"
Co prawda telefonu nie znalazłem, jednak warto próbować, a ostatecznie wysłać koogś z łodzi z forum zeby sprawdził czy sprzęt działą.
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
Nie kazdy siedzi przed kompem tak często lub odbiera maila, rożnie bywa wiec nie ma co na szybko oceniać. Cytuję :
"Proszę o przemyślane oferty.
Jestem kierowcą i w tygodniu nie ma mnie w domu dlatego wydłużony czas wysyłki, który oczywiście jest zaznaczony przy każdej aukcji.
Nie zawsze mogę odebrać tel.
w razie pytań gg 32456705
email
infinitid@wp.pl"
Co prawda telefonu nie znalazłem, jednak warto próbować, a ostatecznie wysłać koogś z łodzi z forum zeby sprawdził czy sprzęt działą.
Dla mnie towarzysze coś tu śmierdzi...
Telefonu nie odbiorę ale gg czy mejla już tak.
A w razie wydymania kupującego...
No przecież podał że kontakt może być utrudniony.
Nie planuję zakupu aparatu, ale gdybym chciał kupić to ta aukcja byłaby jedną z pierwszych na odstrzał