Odp: [flipflap] Air Show 2014
Cytat:
Zamieszczone przez
flipflap
Kilka fotek z tegorocznego Air Show na lokalnym lotnisku
1
Pokazujesz fotomontaż i podpisujesz że zrobiłeś je na air show? Słabo.
Cytat:
Zamieszczone przez
ralf
Zdjecie zrobione jest na Air SHow. Księżyc osobno powiekszony.
Slabo? Nie robi wrazenia? Mi sie podoba. Napisz prosze co mam przerobic zeby sie tobie podobalo.
Cytat:
Zamieszczone przez
ralf
Odbieram to inaczej:
Chcemy ogladać fotki ładne
Ta jest ładna.Wszyscy "oszukują" pokazujac ładne fotki a dorabiajac tła, "znikając" pryszcze ,itd.
Mnie nie przeszkadza i muszę sie tego poduczyć.
Cytat:
Zamieszczone przez
flipflap
Slabo? Nie robi wrazenia? Mi sie podoba. Napisz prosze co mam przerobic zeby sie tobie podobalo.
Patrząc na zdjęcie staram się docenić umiejętności fotografa. Czy oglądając ten fotomontaż mam docenić, że potrafisz skleić dwa zdjęcia?
Może wyślij to do dowolnej galerii lotniczej i zobaczymy czy moderatorzy podzielą twoje zdanie o jakości tego "zdjęcia".
galerie lotnicze mają swoje "specyficzne" wymagania, przez które nawet foty hesji by nie przeszły :mrgreen:
Mimo, że to fotomontaż to i tak fajny. Ja takiego nie umiałbym zrobić, mimo że każde zdjęcie, które wrzucam do galerii lotniczych przechodzi posproces ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ralf
Patrząc na zdjęcie staram się docenić umiejętności fotografa. Czy oglądając ten fotomontaż mam docenić, że potrafisz skleić dwa zdjęcia?
Może wyślij to do dowolnej galerii lotniczej i zobaczymy czy moderatorzy podzielą twoje zdanie o jakości tego "zdjęcia".
Jak sie niepodoba to sie niepodoba, i nic na to nie zrobie. Taka byla moja wizja i tak zrobilem. Moje umiejetnosci sa takie jak widzisz. Ponizej masz dwa zdjecia uzyte. Teraz mozesz ocenic je osobno jak chcesz. Mnie to ani pali ani ziebi. Moze teoretycznie jest to mozliwe ustawic sie w takiej odpowiedniej pozycji i zamowic przelot B-25 zeby zrobic takie zdjecie. Pytanie tyllko poco tyle zachodu jak mamy photoshop?
Z drugiej strony tak sie zastanawiam do czego jest nam Photoshop potrzebny w takim razie?
11
12
Quote by Ansel Adams:
"Dodging and burning are steps to take care of mistakes God made in establishing tonal relationships."
Cytat:
Zamieszczone przez
flipflap
Wg mnie ta informacja powinna pojawić się wraz z prezentacją zdjęcia i nie byłoby problemu.