proszę o opinie na temat tego sprzedawcy/sklepu jak i super cen
Odp: proszę o opinie na temat tego sprzedawcy/sklepu jak i super cen
mi na tej stronie antywirus ostrzega że jest jakiś robak
Za zakupy powyżej 150E jest cło i warto o tym pamiętać ;)
Ile to clo wynosi? 3%? 5%? Wiekszym problemem niz clo jest 23% VAT.
Cytat:
Zamieszczone przez
zoomi
oszustwo - takie jest moje zdanie i mam w tym zakresie pewne doswiadczenie jako ofiara.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
oszustwo - takie jest moje zdanie i mam w tym zakresie pewne doswiadczenie jako ofiara.
Przewał na 100%. Czy ktoś normalny wierzy w to, że można kupić Canona 24-70/2,8 L II za 319$. Czas dostawy 60 dni też daje do myślenia.
Owszem kupowałem YN 568 EX u żółtków w dobrej cenie z czasem dostawy 21 dni, ale miałem ją w domu po 2 tygodniach. Zaoszczędziłem wtedy jakieś 300zł, ale nie aż tyle jak w tej aukcji.
Chyba, że to jakieś atrapy obiektywów dla kaskaderów :).
Aliexpress.com : Buy EF 17 40mm f/4L USM Lens from Reliable lens adapter suppliers on cn1512372745
chyba zamówię sobie , będzie dobry na kubek do kawy :mrgreen: no chyba ze zaszaleje i zamówię od razu 6 ;)
A już cena za Zeiss Planar Lens T* 50mm F/1.4 ZF.2 - 96 $ to śmietanka do tej kawy.
No co, 30 grudnia sie zarejestrowal wiec moze ma promocje zeby zerowy feedback troszke podreperowac :)
Naiwnych nie brakuje, zobaczcie na tym portalu karty graficzne GTX770 po 80$. Ludzie kupuja a na Allegro tez sie pojawiaja i licytacje koncza sie na 400-500zl. Karty to oczywiscie jakies stare 8800 czy cos w tym stylu ze zmienionym firmware tak ze przedstawiaja sie jako gtx770.
czas na wyjaśnienia - na FB na grupie foto parę osób zamówiło i jest wielce oburzonych opiniami że nie ma tych obiektywów w takich cenach...
nie ma argumentów które by do tych naiwnych trafiały...
temat powstał głównie po to aby go podlinkować - co prawdo to i tak nic nie da i dalej będą wierzyć ale przynajmniej sobie poczytają co myślą forumowicze ;)
komu się chce - polecam lekturę komentarzy :
https://www.facebook.com/groups/2492...f¬if_t=like
link do grupy :
https://www.facebook.com/groups/249245595114925/