Raty 50x0% w Euro Rtv Agd - korzytsał ktoś ?
chciałbym sobie sprawić mały prezent i akurat towar ten dostępny jest w ratach 50x 0% co jest o tyle fajne że tak niskiej raty nie odczuje mój budżet a zona o niczym się nie dowie :twisted: i tu pytanie; korzystał ktoś ? jakieś kruczki ? wciskają ubezpieczenie ? itd ....
Odp: Raty 50x0% w Euro Rtv Agd - korzytsał ktoś ?
brałem ale na 20, bez dodatkowych kosztów
W reguły jeżeli było napisane gdziekolwiek, że raty są X0x0% to tak było, przynajmniej jak ja brałem cokolwiek na raty w takim systemie ratalnym.
Po prostu przejdź się do RTV Euro i zapytaj, ale raczej na bank są to raty bez dodatkowych opłat.
zadzwonię w pon. i się wypytam bo najbliższy sklep jest 30 km ode mnie, czytałemw necie że w wypadku tych rat wciskają ubezpieczenie a sam kredyt podobno nie każdy dostaje i wtedy proponują juz kredyt z oprocentowanymi ratami....
Kupowałem C85 1.8. Na stronie internetowej było 10x0%. Zamówiłem więc obiektyw do sklepu, jednak podczas finalizowania transakcji (udzielania kredytu) dowiedziałem się, że mogę wziąć jedynie na 6x0%. Więc zamiast 10 x 138zł płacę 6 x 230zł
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
chciałbym sobie sprawić mały prezent i akurat towar ten dostępny jest w ratach 50x 0% co jest o tyle fajne że tak niskiej raty nie odczuje mój budżet a zona o niczym się nie dowie :twisted: i tu pytanie; korzystał ktoś ? jakieś kruczki ? wciskają ubezpieczenie ? itd ....
Wciskali ubezpieczenie kredytu a potem jeszcze ubezpieczenie sprzętu. Trzy razy mnie pytali o ubezpieczenie, 3 razy odmówiłem i mam 10x%.
czytałem gdzieś że nawet jak nie chcą dać kredytu bez ubezpieczenia to trzeba brać z ubezpieczeniem a na 2 dzień wypowiedzieć umowę ubezpieczenia, kredytu juz nie cofną a ubezpieczenie muszą ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Wciskali ubezpieczenie kredytu a potem jeszcze ubezpieczenie sprzętu. Trzy razy mnie pytali o ubezpieczenie, 3 razy odmówiłem i mam 10x%.
Ale teraz widzę 50x0% to już w ogóle zona nie ma szans się dowiedzieć :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Ale teraz widzę 50x0% to już w ogóle zona nie ma szans się dowiedzieć :)
no właśnie :mrgreen:
wlasciwie przy takich ratach to można kupić nawet 1dx
nie mówiąc już o obiektywach