Odp: Fotoksiążki gdzie i jak?
Korzystam z Fotoalbumy i fotoksiążki dla profesjonalistów - najlepszefoto.pl i jestem zadowolony. Maja programik do przygotowania projektu i z jego poziomu można zamawiać. Dość przyjemne rozwiązanie.
Wygląda fajnie. Cena za książkę Basic też jest przystępna.
Jakie okładki stosujesz? Mat czy blysk?
Wysłane z LG L90
A kiedy grałeś ostatnio foto książki? Na necie jest pełno opinii ze od jakiegoś czas jakość jest marna.
Wysłane z LG L90
Fotoksiążkę robiłem jakoś końcem lata, a tak to fotoalbum i było ok. Jedyne co, to fotoksiążki bywają odrobinę bardziej kontrastowe, niż by się chciało.
Właśnie czekam na dostawę fotoalbumu, więc jak przyjdzie to dam znać.
Okładki błysk.
Jakoś ok ale sam program mało precyzyjny. Polecam składanie rozkłądówek w photoshopie i zgrywanie im gotowych plików - przynajmniej wszystko możemy kontrolować ;)
Ja na razie używam tylko LR.
Zamówienie złożyłem 7 grudnia, dzisiaj książka i 20 odbitek zostało wysłane. W poniedziałek napiszę czy jestem zadowolony;)
Dzisiaj dostałem przesyłkę i jestem średnio zadowolony.
Fotoksiążka bardzo słaba, dziwne kolory zdjęć(czerwień pomarańcz), straszne szumy powychodziły i w związku z tym wyglądają na nie ostre.
Można by powiedzieć że wina zdjęć ale w książce są maks 15x23 a zamawiałem te same zdjęcia jako odbitki 20x30 i są jakościowo dobre. Są ostre bez szumów. To były dokładnie te same zdjęcia.
Z odbitkami jest inny problem. Na każdym ze zdjęć miałem ok 3mm białej ramki. I teraz na każdym boku jest co innego. Na dole zdjęc w ogóle nie ma ramki, w jednym rogu szerzej w drugim węziej itp.
Także zakup średnio udany.
Dzięki kolego za ostrzeżenie. Po odwiedzinach ich strony już miałem zamawiać.
Może fotoalbumy mają lepsze(opinie w necie) ale książki są slabe
Wysłane z LG L90