1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Najfajniejsze pierwsze chociaż jak dla mnie za ciepłe.
Ale fajnie chwycony moment.
Reszta tak słodka że aż mdli...To jest dla mnie najgorsza z form fotografii dziecięcej.
Fajna jest też 5. I może fajnie by było namówić modelkę na pionowy kadr?
Wydaje mi się,że:2,3,4 za mocne światło,na 6-stce znów go za mało i zrobiło się płasko, ładna 5-tka. Ogólnie pomysły są, problemy z kadrami również, też tak mam:). A piszę,że mi się wydaje, bo przygodę z portretem dopiero zaczynam. Jak poszło na imprezie?:)
Cześć. Kontrast i nasycenie wydaje mi się zbyt mocne i nie pasuje z drobna i delikatna dziewczynką. 3 i 4 obróbka zepsuła kolor skury na jakiś taki nienaturalny (przynajmniej na moim monitorze). Spróbuj 6-tke rozjaśnić (oprócz kokardki) i lekko zmniejszyć nasycenie. Kolorystka zdjęcia powinna pasować do tematu. I nie poddawaj się, robisz ciekawe zdjęcia rodzinne i albumowe.
Dziękuje za wszystkie opinie są dla mnie cenne :)
Co myślicie o tych fotkach ?
7.
8.
9.
10.
11.
12.
jak można ocenić obrazek w rozmiarze 300x200
litości
szanuj swoich odbiorców
7.
--- Kolejny post ---
8.
9.
--- Kolejny post ---
10.
11.
12.
--- Kolejny post ---
Przepraszam już się poprawiłam
--- Kolejny post ---
13.
Dużo lepiej wygląda ta seria. Pierwsze zdjęcie podoba mi się najbardziej, udana konwersja na b-c. W pozostałych spróbuj przy kadrowaniu nie ucinać palców kawałków dłoni. PS co się stało z kolorem skóry chłopaka? Siedzenie w tujach i innych iglakach nie powinno zmienić jej na zielonkawą ;)