-
[alx_80] Zdjecia Slubne
Witam wszystkich
-Mam na imie Alek i jestem na forum od kilku dni :-D
-Canonikiem (350d) foce od roku (wczesniej byly hybrydy Oly D340 Oly700UZ; S602Z; F717) i staram sie go opanowac jakos hehe :lol:
-Najbardziej lubie polowac na robaczki i inne zyjatka ktore wygaldaja ciekawie po powiekszeniu (a wszystko przez podlaczenie odwrotnie pentacona 50 do soniaka i uchwyceniu pewnej paskudnej muchy :twisted: <-tak sie zaczelo)
-Aktualnie do tego typu fotografii uzywam pierscieni posrednich +sigma 70-200 2,8 (juz sprzedana) oraz mecze sie nad przerobieniem mieszka do EOSA zdaje sie ze wg opisu K.Stopy (odblysnik juz zrobilem :idea: ) do tego oczywiscie 580EX (zaczynalem z vivitarem 285HV jak mnie pamiec nie myli)
Fotografia dla mnie to hobby i wspanialy sposob na wypoczynek
(nie liczac dzwigania sigmy a aktualnie canona)
Kilka fotek (mam nadzieje ze jak cos zle to doradzicie :roll: )
1
2
3
4
5
6
7
8
9
zdjecie nr 8 przed zmianami "krzywymi"
10
-
powiel konkretnie :-) zdjecia sa swietne poprostu!!!!!!!! najbardziej podobaja mi sie 1,2,5,6,7 :-)
pozdrawiam :-)
-
Fotograf dzieki :)
mi w sumie podoba sie najbardziej 1 i 4 (chociaz na motyla padal cien z rosliny i troche ciemny z przodu wyszedl)
-
Jedynka i nie wiem dlaczego :-), ale trójka również.
-
zdjecie nr 3 niestety bylo robione z reki i troche zostalo poruszone ale dym z pobliskiego domu zrobil taki efekt wiec nie moglem przepuscic okazji :)
-
Dodalem zdjecie Nr 8
testowalem celownik katowy :)
fotka robiona 70-200 przy 2,8 + pierscien posredni +korekta na krzywych
-
Mnie się podobają wszystkie.
pozdr Robert
-
cześc alx_80 bardzo ładne, dopracowane zdjęcia
Może masz coś z szerokiego?
pozdrawiam
-
Najbardziej podobają mi się: 1, 2, 5, 8!! Reszta też fajna, ale te które wymieniłem to najbardziej!! :)
-
Wszystkie ciekawe. Najbardzie odpowiadają mi: 1,2,3,6 i 8.
W 7 - w kadrze, leży potencjał ale GO moim zdaniem troszkę za duże przez co wdaje się nieco bałaganu.