Witam, od dłuższego czasu pstrykam sobie samochody. Chciałbym poddać moje wypociny fachowej opinii.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Wersja do druku
Witam, od dłuższego czasu pstrykam sobie samochody. Chciałbym poddać moje wypociny fachowej opinii.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Pstryki takie.
Słabe kompozycje, statyczne, miejscami spore przepały. Konwersja b&w słaba
Najlepsza 1. wg mnie (bo jest na czym oko zawiesić :roll:). Reszta poprawna technicznie ale nudna
Wygląda na nieskończony poradnik:DIY .
2. i 4. mi się dosyć podobają. Na 2. na pewno usuń tę osobę stojąca z prawej strony auta
Taki offtop lekki. Ale tak ma byc ze w 3 sie jakos kolka rozchodza?
Dla mnie za mało samochodu w zdjęciu. Wyszło tak trochę pospolicie, bez tzw. ognia z rury. Zrób ciasny kadr, złap furę w przekątną kadru, pokaż ciekawy detal. Jeżeli jest to felga, dobry kadr znajdziesz z tyłu lub z przodu auta, tylko nie stojąc w osi podłużnej. Tył- lekki skos, od lampy, przód tak samo i na skręconych kołach. Samochód musi być czysty, chociaż czasem błoto dodaje uroku. Pooglądaj podobne produkcje i rób dużo zdjęć, jak zobaczysz co przyciąga oko, będziesz wiedział czego szukać, pozdrawiam i powodzenia;)
1 trzy kroki w prawo, trochę bliżej i byłoby lepiej. 3 niezła. 4 kostka odciąga uwagę od aut.
Dzięki za komentarze, dają do myślenia. Myślę że następne zdjęcia już będą tylko lepsze.
filemoon : w aucie są zrobione negatywy żeby koło nie wystawało poza karoserie
Moja honda szybsza niż wygląda :-) aż się prosi chociażby o panoramowanie