gdzie najlepiej kupić canon 6d ?
j/w
najtaniej i najpewniej. Nowy.Jeszcze jakby były jakieś raty małe, ale bez też może być. Na allegro są tanie sklepy ok 5600 zł ale czy one są pewne ? O jednym np jest opinia, że się zamawia, ugaduje, a jak się idzie odebrać to gościu mówi, że się kolega pomylił i że trzeba dopłacić. Więc mam mętlik w głowie. Gdzieś czytałem, że ktoś kupuje z programami np adobe i potem je sprzedaje. różne opcje ludzie stosują.
Odp: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?
Najtaniej z pewnego źródła w ceneo masz 5959zł
Na twoim miejscu nie szukał bym aparatu z dziwnego źródła, prawdopodobnie bez faktury, kto wie czy z gwarancją.
Jakiś czas temu szukałem smartfona, znalazłem dobrą ofertę na allegro, sprzedawca miał dwie aukcje. Jedna aukcja z niską ceną faktura vat marża, druga aukcja z ceną wyższą niż w popularnych sklepach z fakturą vat :lol:
Kupiłem w x-komie, z pełną polską gwarancją co by się nie stresować przez zaoszczędzone 100-200zł
Zawsze dopytuj czy aparat jest z polskiej dystrybucji (albo chociaz europejskiej) i z gwarancja. Sa sprzedawcy, ktorzy kupuja 6d w Honk-Kongu bo tam jest taniej i odsprzedaja na rynkach europejskich - gwarancja takiego aparatu jest niewazna w Europie.
Jesli stac Cie na ten aparat nie szukaj kilku stowek oszczednosci bo moze sie to pozniej zle skonczyc.
Polecam Cyfrowe.pl bo sam tam kupowałem i miałem pecha bo był wadliwy ale wymienili mi od reki bez gadania. A nie chciałbym sie bujać po kilka tygodni w razie problemów bo oszczedziłem 200-300 stówy.
Cytat:
Zamieszczone przez
janpuzon
j/w
najtaniej i najpewniej. Nowy.Jeszcze jakby były jakieś raty małe, ale bez też może być. Na allegro są tanie sklepy ok 5600 zł ale czy one są pewne ? O jednym np jest opinia, że się zamawia, ugaduje, a jak się idzie odebrać to gościu mówi, że się kolega pomylił i że trzeba dopłacić. Więc mam mętlik w głowie. Gdzieś czytałem, że ktoś kupuje z programami np adobe i potem je sprzedaje. różne opcje ludzie stosują.
To najlepiej, zamiast pustych słów, napisz o kim, gdzie i kto tak mówi. Niech inni mają ku przestrodze...
Również dam punkt na cyfrowe, telefonicznie zamówiłem aby sprawdzić nowe body ze szkłami, nie było problemów ani z body ani ze sklepem - pozdrawiam oddział poznański :) Co do kupowania na allegro i innych dziwnych sklepów, nie polecam przy tak dużej kwocie, ostatnio trafiłem na lewe karty pamięci, zamiast 32gb było 4gb. Sprawa w toku, sklep zamknięty. No ale to było 30zł więc straty akceptowalne.
"Honk-Kong"... piiii.... Przepraszam, cos slabo obudzony bylem:-)
fotozakupy albo cyfrowe ;)
powodzenia
a normalnym sklepie się już nie da?
w Fotoplusie też kosztuje poniżej 6k