Motocykl,Motocykliści,Motocyklowania-ZDJĘCIA i KOMENTARZE! MAX 1024PX/300KB
Zapraszam do tworzenia galerii motocyklowej.Tych którzy są motocyklistami i tych ,którzy nie lubią wycia "szlifierek" ani grzmotów choperów.
Niemcy,Usedom,zlot trajek.
Odp: Motocykl,Motocykliści,Motocyklowania-ZDJĘCIA i KOMENTARZE! MAX 1024PX/300KB
Odp: Motocykl,Motocykliści,Motocyklowania-ZDJĘCIA i KOMENTARZE! MAX 1024PX/300KB
10 lat służby i emerytura 8-) .
Pięknie to Ducati wygląda.
Tutaj:
Berlin ,GW Treffen
hejo, no i jest moto galeria:DTylko może lepiej numerujmy fotki. .Ło jezu jakie brzydactwo na pierwszym,czyli inaczej jaki piękny ratbike:). Właściciele tych maszyn dbają o nie,a jakże. Dbają o każdą plamę przypalonego oleju, każdą rdzę,rysę, a wszystko otoczone najpaskudniejszymi dodatkami powiązanymi na druty do ramy;często są to stare walizki, części od maszyn rolniczych...i wstrętne i piękne jednocześnie. Jak w naturze. Te maszyny mają jedną wspólną cechę: są niezawodne;)
F6C na trzech kółkach wygląda nieźle.Gdyby nie widoczny silnik, wyglądałaby trochę jak electra glide:)
Nie mam niestety żadnych fotek tematycznych, ale będę tu zaglądał, bo nieszablonowa motoryzacja to takie coś, co przyprawia o szybsze bicie sreca:). A foty się zrobi,jak będzie ku temu okazja;)
Witek, piękny dukat, to nowy monster?
suzi RF? Nie kojarzę tylko czy to 600 czy 900.
Nie wiem. W GL wszystko było proste:1000,1100,1200,1500,1800 :mrgreen:
Na tym śmigałem jako młode pacholę :D Te wyglancowane fircyki niech się schowają :lol:
SHL M17 Gazela
7.