-
Ae-1 :)
Pochwalić się chciałem, kupiłem dziś zaciętego AE-1 z obiektywam Canon 35-70mm 4 ( ten metalowy )za 130pln. Posiedziałem nad nim troche i pstryka :) Aparat prawie jak wyjęty z pudełka, pare malutkich rysek. Przesmarowałem sobie odrazu mechanizm amortyzacji lustra i pracuje jak nowy. Matówka, komora, wszystko w super stanie. Trawia do arsenału :)
Pozdrawiam
-
no gratuluję!!! Wspaniały aparaci kupiłeś, posłuży ci pewnie wiernie kilkanaście lat.
-
Gratulacje, to ja tez sie pochale. Mnie sie udalo dzis kupic 2.8/200 SSC do moich canonikow FD w bardzo ladnym stanie za 300zl.
-
a to i ja się pochwalę, ja też dziś na niemieckim ebay kupiłem 70-210/3.5-4.5 USM za 650 zł. Jak dobrze pójdzie to za tydziń będzie już na korpusie :)
-
To teraz bedziesz mial 21 kg sprzetu. ;)
-
albo i więcej :D muszę to kiedyś zważyć :))
-
Ja tez mam mnostwo sprzetu, tylko czasu na jego wykorzystanie coraz mniej. :???:
-
no niestety, to prawda, ale mam zamiar to zmienić, zresztą ostatnio pogoda strasznie dołowała.
-
Ja tez zamierzam wiecej fotografowac. To moj nalog, na ktory nie mam czasu. Jak mawial moj kolega. "Nie pale, nie pije, ja fotografuje."
-
Szkoda, ze boje sie cokolwiek rozkrecic. Byloby tam cos do remontu.
Czesc.Ch.