Wyzywam Cię, o szlachetny Jakubie na bój śmiertelny.:D
Wersja do druku
Wyzywam Cię, o szlachetny Jakubie na bój śmiertelny.:D
Lets get it on.. Małe pytanko jaka kategoria fotografii? Nemeo kojaży mi się ze zwierzętami a Kubaman z tańcem/tatrem
No nie tylko, zobacz jego stronę www, Jakub robi także świetne zdjęcia fauny.Cytat:
a Kubaman z tańcem/tatrem
"Jak walczyć, to tylko z lepszym od siebie".
No faktycznie.. Nie samym teatrem Kubaman żyje.. Ciekawy jestem Waszej bitwy.. Bo myślę że rękawice podniesie..
Też tak myślę.Cytat:
Bo myślę że rękawice podniesie..
Niech wygra lepszy.:-)
cześć
dajcie poczytać o szczegółach tego działu, bo jeszcze się nie zapoznałem :oops:
Wieczorem się odezwę bo mnie nie ma w domu dzisiaj większą część dnia.
Rozumiem, ze aktualnie dotarlismy do punktu:
Czy sa jakies ramy czasowe na dogadanie sie? ;) Czy nie istnieje podejrzenie, ze osoba wyzywajaca bedzie probowala nakierowac osobe wyzywana na temat ktory ma lepiej opracowany? ;)Cytat:
4.Walczący zawodnicy między sobą ustalają „temat” walki a następnie publikują go w wątku.
Przeciez musza miec czas na wybranie tematu "walki" wiec w czym problem, jest to pierwsza walka i "zasady" sa w trakcie docierania. Nie kazdy ma w tygodniu czas na robienie zdjec.Cytat:
Zamieszczone przez iczek
racja pazurek.Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
dobre pole do walki to takie ktore obce jest obydwu walczacym.
nie ma faworytow, nie ma bardziej doswiadczonych w danej materii.
a sprawny zawodnik da sobie rade w kazdej sytuacji.
tak ze moze ani teatr ani zwierzyniec.
No może i to sprawiedliwe ale jakby mnie ktoś wyzwał na zdjęcia księżyca to nie miałbym czym bardzo focić.. 300mm to wszystko co mam.. Wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem jest dyscyplina w której obie strony są dobre. Wtedy muszą wspiąć się na wyżyny umiejętności :)Cytat:
Zamieszczone przez bonk