Witam wrzucę pare fot , gdzie gościnnie cykałem jako 2 do oceny :). tylko kościół.
Prosze o opinie .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Wersja do druku
Mi osobiście nie podchodzi kolorystyka - Panna młoda jakaś taka szara i suknia kremowa. A no i niektóre kadry zaburzone np. foto 3, 6, 8, 12. Pozdro!
reportaż nie jest najgorszy, odbiór psują kadry które nie powinny się znaleźć w secie takim jak ten,np.3,5,6 takie zdjęcia zachowaj dla pary młodej , to taki kamień w wygodnym bucie, czyli dobry reportaż mozna zniszczyć jednym odstającym od reszty zdjęciem. Co do samej obróbki, ten wpadający w pomarańcz ton nie jest zły, problem zaczął się kiedy część ze zdjęć obrobiłeś w sposób gdzie chciałeś by biel była bielą.np 18,16,15 . Dwa kompletnie inne sposoby obróbki, które gryzą się. Co do sepii, nie jestem jej fanem , robiłem sepie dawno temu myśląc ze jest spoko, dziś jednak wiem że to nie jest dobra droga, ale jeżeli tobie i twoim klientom jest dobrze to spoko. Upychanie na siłe potężnej winiety też nie jest najlepszym pomysłem (w twoim przypadku) , generalnie nic nadzwyczajnego, niewiem ile już zrobiłeś ślubów ale jeżeli to początek to spoko, jeżeli już jakiś dłuższy czas, warto zastanowić się jak poprawić warsztat.
to poczatek moze hmm 4 slub na jakim bylem, a tu tylko goscinnie. Dzieki za wskazówki
Mi się zdecydowanie nie podoba. Twój zmysł estetyczny musi jeszcze przejść mocną transformację. Ale powodzenia. Podglądaj lepszych a z czasem zacznie wychodzic :)
Nie robię ślubów. Nr 16 - oliwkowa obróbka (skóra kobitki) jakoś mi nie podchodzi. 17 i 18 osobiście przymknąłbym przysłonę, bo w takim wydaniu rozkład GO niepotrzebnie rozmywa pana młodego. Dodatkowo pochylenie kadru do tyłu w 18 kojarzy mi się ze startem samolotu. Nr 25 byłoby całkiem OK, ale ktoś wszedł w kadr. Następnym razem pewnie będzie lepiej.
Ksiądz nie wyrzucił Cię za focenie zza ołtarza? fot. 23
a jakiego koloru był garnitur ? brązowy, niebieski ??? a może inny ?