Odp: Canon Cinema Roadshow
Fajnie, szkoda tylko że Kraków mają w d... ;).
Może i lepiej, bo w chwili obecnej poruszanie się po krakowskich drogach to koszmar...
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Fajnie, szkoda tylko że Kraków mają w d... ;).
Moją Łódź niestety też :cry:
W sumie z Krakowa do Katowic to 1 godz drogi, z Łodzi do Warszawy ciut chyba dłużej... szczególnie jak korki się policzy (jeśli autem).
Możliwe, że jeśli będzie sukces to zrobić kolejną na jesieni lub w przyszłym roku. Nigdy Canon jeszcze chyba nie robił sam (nie przez partnera) takiego czegoś.
W końcu do Warszawy jedzie się pociągiem tylko 2.5 godziny więc po co Katowice. Po co w ogóle coś robić na Południu ;).
Przepraszam za sarkazm i wiem, że to nie miejsce ale jak widzę jak Małopolska jest w tym kraju olewana niemal na każdym kroku to nie mogę się powstrzymać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
W końcu do Warszawy jedzie się pociągiem tylko 2.5 godziny więc po co Katowice. Po co w ogóle coś robić na Południu ;).
Przepraszam za sarkazm i wiem, że to nie miejsce ale jak widzę jak Małopolska jest w tym kraju olewana niemal na każdym kroku to nie mogę się powstrzymać.
Może Canon dowiedział się że w Krakowie żyją sami Centusie. Cytat ze strony wkrakowie.pl :lol: