Tak jak w tytule dużo się robi zdjęć na co dzień - ale takich w konkretnym celu dla kogoś mniej - tutaj robiłem wiosenne zdjęcia dla mojej Chrześnicy - proszę o ewentualną ocenę.
1.
2.
3
Wersja do druku
Tak jak w tytule dużo się robi zdjęć na co dzień - ale takich w konkretnym celu dla kogoś mniej - tutaj robiłem wiosenne zdjęcia dla mojej Chrześnicy - proszę o ewentualną ocenę.
1.
2.
3
Pierwsze OK. Drugie i trzecie jakieś bez wyrazu i mało ostre.
i oczy od nich bolą, chyba że mam coś nie tak z lapkiem
I jakby troche z balansem bieli?
dzięki za pierwsze oceny proszę o więcej.. mi się zdjęcia podobają ale wiadomo każdy ma inne wyobrażenie o dobrym zdjęciu a wolałbym żeby moje zdjęcia podobały się bardziej osobom dla których je robię niż mi samemu.
Nikt tutaj nie powiedzial ze mu sie nie podobaja :) to tylko wskazowki, z ktorych mozesz skorzystac lub nie, by jeszcze cos dociagnac ;)
1- jak dla mnie (amatora) to profka. Ładne ujęcie,drugi plan skromny,jest ok.
2- fota skopana właśnie drugim planem,konkretnie tą siatką. Krzewy jakby przesycone. Modelka ok:)
3- wykadruj i będzie git. Daj więcej modelki na zdjęciu. I do roboty:)
Przy tego typu zdjęciach najlepsza opinię jaką możesz dostać, to opinia chrześnicy :) bo to Jej mają się te zdjęcia podobać ;)
Generalnie myślę, że nie ma nad czym dumać, dzieci jak dzieci, lubią dużo kolorów, więc jest ok.
Mnie osobiście jedynka powala :)
hudy85 masz racje ma się podobać Chrześnicy - dzięki wszystkim za uwagi oraz sugestie- już pewne przemyślenia mi się pojawiły- i oto właśnie chodziło. Zabieram się za pracę i wkrótce wrzucę kolejne zdjęcia. :D
Modelka pierwsza klasa!!!