Tamron 16-300 mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016) - zdjęcia, specyfikacja..
Odp: Tamron 16-300 mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016) - zdjęcia, specyfikac
Jest jeszcze 28-300 do pełnej klatki, ale - no właśnie, czekamy na zupełnie coś innego :)
Odp: Tamron 16-300 mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO (Model B016) - zdjęcia, specyfikac
Mogli by popracować nad czymś w okolicach 28-50mm f1.8 na pełną klatkę ;)
Oni dobrze wiedzą, jakie są oczekiwania. W tej chwili chyba najbardziej brakuje UWA na pełną klatkę. O jasnych stałkach już nie marzę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Jest jeszcze 28-300 do pełnej klatki, ale - no właśnie, czekamy na zupełnie coś innego :)
jako użytkownik cropa zapodałem to co jest bliższe memu sercu ;)
Swoja droga ciekawe jaka jakosc beda mialy te nowe szkla. Pytam o jakosc optyczna, bo taki 28-300 pod ff w dobrym stylu bylby do podrozy okm Tak, wiem że jak cos jest uniwersalne, to niby gorsze, ale moze...
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Oni dobrze wiedzą, jakie są oczekiwania. W tej chwili chyba najbardziej brakuje UWA na pełną klatkę. O jasnych stałkach już nie marzę :)
Pierwsze zdanie - trudno mi skomentować :)
Drugie zdanie - oczywista oczywistość i uzupełnienie nowej linii SP :)
Trzecie zdanie - znam takiego jednego co mi obiecałłł w Tamronie 35 1,2, więc niech się wykaże, akurat teraz powinien się bardzo wykazać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Gall_Anonimowy
Trzecie zdanie - znam takiego jednego co mi obiecałłł w Tamronie 35 1,2, więc niech się wykaże, akurat teraz powinien się bardzo wykazać :)
Mi też obiecał, ale to przecież był żart :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Mi też obiecał, ale to przecież był żart :P
Ale ja go zamierzam z tego rozliczyć bo to jego nie pierwszy i nie ostatni żarcik!
A co do Tamrona to tego ruchu można się było spodziewać po premierze Nikora 18-300. Jest dopiero początek roku więc może w kontekście ofensywy Sigmy pokażą coś ciekawego (szerokiego) w 2014r. Zobaczymy ...
No faktycznie zaczyna się robić ciekawie. Nic tylko czekać. Na nowe premiery szkieł... i na test tego Tamrona na optycznych. Ciekaw jestem, do jakiej ogniskowej trzyma 3,5 i jak będzie z ostrością.