Nie znalazłem żadnych zdjęć fortyfikacji na forum.
Aż dziwno. Albo naisto nie ma, albo ja szukać nie umiem.
Parę moich...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Oceńcie, proszę...
Wersja do druku
Nie znalazłem żadnych zdjęć fortyfikacji na forum.
Aż dziwno. Albo naisto nie ma, albo ja szukać nie umiem.
Parę moich...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Oceńcie, proszę...
Nikt nie zechciał skrytykować...
Aż tak źle?
11.
12.
13.
14.
15.
15 świetne;)
ładne zdjęcia tylko 3- po co ci ludzie, 9 ładna, choć działo (tak mi sie wydaje ) niepotrzebnie przecina całe zdjecie, ja jeszcze spróbował bym złapać horyzont wyłapując samą lufę.
czy te wszystkie zdjęcia są robione w Przemyślu
Kabal Wroc, dziękuję :D
2banan, pierwsza dziesiątka to Pula, Chorwacja (z tym, że 7, 8 i 9 to wyspa Brijun Veli, czyli Brioni Maior), 11 to Stępina, 12, 13 i 14 Przemyśl, 15 Kraków
14 i 15 całkiem fajne.
O co chodzi z tym stawianiem obróconych zdjęć (np 3, 5, 6)? Czy to specjalnie dla leniuchów, którzy oglądają foty leżąc w łóżku na lewym boku :).
A nie dogadałem się z imageshackiem. Czy obracałem zdjęcia, czy nie, czy w ISie, czy nie (przetestowałem wszystkie kombinacje) paskuda wsio rawno kładła je poziomo. Zakończyłem niniejszym współpracę z ISem, zwłaszcza że po tym jak go zmodernizowali funkcjonalność spadła (np. brakło bezpośredniego linka do forów).
Mniejszego się nie dało ?:D
Dało, cholera... Eksperymentuję, szukam dobrego hostingu. Kaponierka, w wersji lekkiej, ogłupionej do 130 kilo, dawno temu powieszonej na innym forum, wrzucona była jako test serwera w zasadzie. No i się potwierdziło - IS się nie sprawdził, właśnie z powodu miniaturyzacji, dodatkowego klikania, otwierania pliku w programie etc.
A samo zdjątko jak?