A więc pora zacząć dzielić się moimi zdjęciami w tym dziale :)
1.
2.
3.
4.
Wszystkie na 500D, pierwsze trzy na C50mm, ostatnie na KITowym szkle
Wersja do druku
A więc pora zacząć dzielić się moimi zdjęciami w tym dziale :)
1.
2.
3.
4.
Wszystkie na 500D, pierwsze trzy na C50mm, ostatnie na KITowym szkle
Norbercie, nr. 1 troche krzywe i dziewczyna ma jakieś takie dziwne dłonie, rozumiem że miało być sexi ale ułożenie nóg spowodowało że wyglądają dość masywnie, do tego ciemne rajstopy dają wrazenie ze są mało widoczne , trza było troche rozebrać dziewczyne.
nr.2 strasznie smutna mina dziewczyny i niewiem czemu wzrok schodz mi na pośladki, męski instynkt
nr.3 to mi sie najbradziej podoba, takie naturalne bez wodotrysków itp , typowo jesienne kolory dobrze dobrany ciuch , spox
nr.4 to bym usunął, dlaczego? wyglada jak z wycieczki po lesie, i w butach na obcasie na piachu to raczej daleko sie nie zajdzie, taki strzał pt "ej Aśka weś popatrz na mnie strzele fote" , najsłabsze z całej czwórki,
dlaczego krytyka bo zdjęcia są spoko, nie złapały mnie za serce jakoś specjalnie ale kilka rzeczy do poprawy i napewno bedzie znacznie lepiej, nie jest źle ja napewno zaczynałem znacznie słabiej :D standardowo zapraszam do siebie na śluby i portrety
1 - szkoda, że krzywe całościowo ok. faktycznie dłonie dziwnie wyglądają. Troszkę to krzesło szerokie i dlatego tak wyszło :)
Jeśli mam dokonać oceny to ułożyłeś je w kolejności tak jak bym je ocenił zaczynając od najlepszego.
Dzięki za opinie :)
Żeby ktoś więcej mógł sie wypowiedzieć dorzucę kolejne dwa zdjęcia:
5.
6.
od tych trzeba było zacząć :)
znacznie lepsze,
Popracuj błagam nad swoim "logo"... Jeśli już chcesz coś nanosić na fotki, niech to będzie spójne i jednolite, bo to strasznie daje mi po gałach...Fotki nawet przyjemne.
Tak może i macie racje. popracuje w wolnej chwili nad jakimś subtelniejszym logo. Ale nadal cisza tutaj panuje :( więc lecimy dalej i dorzucę jeszcze może ktoś więcej się wypowie :)
7.
8.
9.
I jedno studyjne
10.