-
[TEST]Canon 24-85/3,5-4,5 vs Sigma 18-50/2,8
-
Canon 24-85 to kaszana jakich mało, tylko L 28-70
-
gwozdzt, z calym szacunkiem :) ale nie wiem co ma na celu porownanie obu tych szkiel ;) poza tym dostep do sampli jest na tyle utrudniony ze nawet nie chce mi sie na nie klikac (chyba za leniwy jestem ;) )
Edit:
Moze porob jakies zestawienie w PS z cropami. Wtedy bedzie mozna nazwac to przynajmniej 'testem' :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
gwozdzt, z calym szacunkiem :) ale nie wiem co ma na celu porownanie obu tych szkiel ;)
Noooo... ma na celu porównania :-)) A zrobiłem to w kontekscie off_topicznych rozważań w tym wątku:
http://canon-board.info/showthread.p...161#post144161
Cytat:
Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
poza tym dostep do sampli jest na tyle utrudniony ze nawet nie chce mi sie na nie klikac (chyba za leniwy jestem ;) )
Widocznie nie jesteś zainteresowany. Jak ktoś będzie zainteresowany, to sobie pościąga. Tym bardziej, że było troche pytan o 24-85.
Cytat:
Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
Edit:
Moze porob jakies zestawienie w PS z cropami. Wtedy bedzie mozna nazwac to przynajmniej 'testem' :)
Nie chce mi się. Tak jak Tobie się nie chce ściągać.
Zrobiłem tyle, ile mi się chciało. Jak chesz, to mozesz posciągać i powycinać.
A wrzuciłem to do testów, bo to była IMHO najblizsza tematycznie kategoria. Jak nie tu, to gdzie? Chyba, że do "śmietnika"? Jeśli jest źle, to --> moderatorzy: do roboty!
-
Mogles na imageshack wrzucic. Nawet lekka kompresja by tym zdjeciom nie zaszkodzila a zmiescilyby sie chyba.
-
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Mogles na imageshack wrzucic. Nawet lekka kompresja by tym zdjeciom nie zaszkodzila a zmiescilyby sie chyba.
Dziś nie był mój dzień :-( Nie miałem siły myśleć...
Tak to jeden z kolegów napisał:
http://canon-board.info/showpost.php...32&postcount=9
i tak zrobiłem.
Te zdjęcia są większe niż 1 MB no i wrzuciłem zgodnie z dyrektywą :-)
Następnym razem pomyślę .... :-)
-
miałem tego canona z analogiem i był naprawde wypas, zwłaszcza 24mm do reporterki sie przydawało