[Witek.K] Pierwszy spacer z Canonem.
Witam, z ciekawosci zamienilem Nikona D700 na Canona 6D. Po dzisiejszym spacerku umocnilem sie w slusznosci podjetej decyzji. Zdjecia wykonane sa w dosyc trudnych warunkach - bardzo ostre poludniowe swiatlo i glebokie cienie. Wykorzystalem jedynie jpegi. Zestaw to EOS 6d i EF135L przyslony glownie F2. Milego ogladania :)
1.
2.
3.
4. Pod swiatlö :D
5.
6.
7.
8.
9.
Odp: [Witek.K] Pierwszy spacer z Canonem.
Drugie podejscie do Canona, tym razem z 40/2.8 STM.
1
2
3
4
5
6
7
8
Widziałem na wątku na forum N. Te zdjęcia powodują, że bardziej przebieram nogami w oczekiwaniu na zestaw... Przy okazji - 135 to jak widać trzeba zabudżetować koniecznie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Boober
Widziałem na wątku na forum N. Te zdjęcia powodują, że bardziej przebieram nogami w oczekiwaniu na zestaw... Przy okazji - 135 to jak widać trzeba zabudżetować koniecznie :)
Ciesze sie, ze zdjecia wywoluja pozytywne emocje :) Na jaki zestaw czekasz? Ze stopki widze, ze przeszedles podobna droge Pentax - Nikon - Canon, u mnie jeszcze miedzy Nikonem a Canonem jest Fuji ;)
Dorzuce jeszcze jedno ze 135-ki.
Moja droga była następująca: Minolta, Nikon, Pentax, Samsung NX, Pentax. Przynajmniej cyfrowo :) Teraz Canon 6D+ 24-70 f/4 oraz 50 f/1.8
Już w tym tygodniu przyjdzie. Cieżko tak bez aparatu...
Minolte mialem analogowa :) No to zycze jak najszybszej dostawy i duzo radosci z uzytkowania. :)