Witam, Jak tam po błotnych kąpielach? Zapraszam na battle z 70 Rajdu Polski - 5 zdjęć?
Wersja do druku
Witam, Jak tam po błotnych kąpielach? Zapraszam na battle z 70 Rajdu Polski - 5 zdjęć?
Niezły odzew ;). Aura sprzyjała ku ciekawym zdjęciom, choć skutecznie zniechęcała do ich robienia. Sam jeszcze nie obrobiłem wszystkiego, jakby znalazło się więcej chętnych to może ze 3 fajne wygrzebię...
ja też coś wrzucę :) do kiedy jest termin ?
Sezon się w zasadzie skończył (dwie Barbórki i finito), w międzyczasie był Dolnośląski. Niemniej. jeśli ktoś z Was byłby chętny wrócić do tematu to ja się też piszę. W sumie to nawet będzie na czasie, bo pogoda podczas 70RP byłą bardziej listopadowa niż wrześniowa :-)
To i ja się dołączę. Więc jest nas już pięciu, zaczynamy? ;)
O! już zdążyłem zapomnieć o tym battle a tu cała lista chętnych :) Mogą być po 3 fotki. Ustalmy, że do najbliższego czwartku(14.11) przesyłamy zdjęcia :)
Ok, Banan już się do mnie zgłosił czyli będzie nas minimum trzech. Ale oczywiście czekamy na innych chętnych :-)
Wysłałem jeszcze przypominajkę do Matsila i Swishu. Jak coś możemy przesunąć termin na dosłanie zdjęć. Powiedzmy do soboty, godzina 23:59 :)
dzięki za przypominajkę - prawie bym zapomniał! Postaram się dzisiaj wieczorem dosłać, ale nie wiem o której wrócę. W razie czego mógłbym prosić o przesunięcie terminu, sorka :)
chętnie pooglądam:-)