Odp: [Smok] Air Show Radom 2013
No, nie doświetliłeś. A jak wrażenia z używania TC 3-ej generacji w połączeniu z AF w 5D3?
Raczej przekombinowałem z wywoływaniem, no cóż jestem całkowitym amatorem i wciąż sobie obiecuję że posiedzę i nauczę się photoshopa, ale chroniczny brak czasu... :)
A co do sprzętu, pożyczyłem od Kumpla 70-200 f2.8 i telekonwerter 2xIII i praktycznie 100% zdjęć na ogniskowej 400. Jak na moje dotychczasowe osiągnięcia to jestem bardzo zadowolony, a co do AF super, jedyne nietrafione fotki to fotki helików i samolotów ze śmigłami, gdy wydłużałem czas by rozmyć ruch śmigła/wirnika i niestety braki techniczne w wykonywaniu zdjęć dały znać o sobie, gdyż część tych zdjęć była poruszona i poszła do kosza.
Ale jak to się mówi "praktyka czyni mistrza" - będę więc ćwiczył :)
A tak w ogóle to zdając sobie sprawę ze swoich ograniczeń, zapoczątkowałem ten wątek aby zachęcić innych uczestników do wklejania swoich zdjęć.
Impreza ogólnie była niezła, aczkolwiek po serii wypadków mam wrażenie że pokazy były bardziej zachowawcze niż przed laty, ale i tak miło było pooglądać.
Jeszcze jedna uwaga, zestaw 70-200 + telekonwerter trochę waży, po paru godzinach marzyłem o czymś lżejszym :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Smok
Jeszcze jedna uwaga, zestaw 70-200 + telekonwerter trochę waży, po paru godzinach marzyłem o czymś lżejszym
Ee tam marudzisz. :D Jak ja zmieniał obiektyw z tele na 85 albo UWA to jest jakoś dziwnie, tak dobrze mi się trzyma aparat z podpiętym 70-200 ;)
Tak na szybko pierwsze z brzegu ..............
Gdzie staliście?
Wybaczcie, że nie wrzucam bezpośrednio fotek, ale podrzucam moje z FB, jak na razie tylko tyle przebrałem ;)
https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=e201e4acb7