1
--- Kolejny post ---
2
Wersja do druku
1
--- Kolejny post ---
2
1 dziewczynka ma minę jak by stała tu za karę...
2 pomijając ten idiotyczny napis całkiem spoko
Taki klimat zdjęcia, nie na każdym musi się idiotycznie uśmiechać ...
--- Kolejny post ---
3
--- Kolejny post ---
4
1. kadr spoko, ale intencja dziecka i klimat foty słaby. Kolory OK. Bardzo spoko światło, ale proporcje clarity zachwiane
2. bardzo dobre kolory, ale kadr do kitu, ani to fota o dziecku, ani o sytuacji, ani o jeżdżeniu na hulajnodze, ani o lesie. Ładne miejsce, światło ok
3. kadr nieciekawy, światło atrakcyjne dla faktury bluzy, nieatrakcyjne dla modela. Obróbka oczu nie pasuje do klimatu. Intencja modela nieciekawa.
Dzięki za uwagi, czy mógłbyś sprecyzować co to znaczy, że intencja dziecka/modela jest słaba/nieciekawa ?
Z dedykacją dla Pana trothlika :)
5.
to pierwsze b.fajne choć mima rzeczywiście mogłaby być ciekawsza. zdjęcie w amerykańskim stylu :) bardzo spoko
Jak dla mnie - IMHO - nie znam się, aż tak bardzo ;)
1 - pomysł fajny, kadr bardzo fajny, ale ociepliłbym trochę to zdjęcie, ponadto jak dla mnie foto dzieci powinno ukazywać przede wszystkim radość, a tu jej nie widać, dziewczynka wygląda jakby była zmuszona do pozy - mój Młody czasem też takie miny robi i wtedy raczej odpuszczam robienie zdjęcia, no chyba, że jest to jakaś mina nietypowa ;)
2 – przytłacza mnie to zdjęcie w odbiorze, za dużo clarity (?), napis niepotrzebny.
3,4 – podobają mi się, chociaż poprawił bym kadrowanie, ucięte nadgarstki, łokcie – wydaje mi się, że przy pozowanych zdjęciach warto wrócić uwagę na takie rzeczy.
5 – w sumie fajny BW, chociaż też bym trochę inaczej skadrował, albo więcej uciął z dołu, albo zrobił tak by całe postacie były widoczne.
Bez względu na powyższe – wszystko jest kwestią gustu ;) Jestem ciekaw kolejnych kadrów.
Wszyscy o tym uśmiechu a nikt nie zauważył, że dziewczynka ma poobijane kolano? Z czegu się tu śmiać.
Dla mnie to zestawianie jest właśnie bardzo fajne.
5. fajna, spontaniczna