A może by tak więcej solidarności wśród canonowców??
Co prawda pobieżnie, ale przejrzałem bliźniacze forum nikona i co widzę?? Wszyscy wieszają psy na canonie, a na forum canona co widzę?? Przekomarzania na temat wyższości 10D nad 300D. Zastanawiam się po co to komu? Szkoda tracić czasu na takie dywagacje. Chwalmy się fotkami, a nie sprzętem. A jak już musimy to pojedźmy po nikonie np że iso zaczyna się od 200 hehehe, że mora itp... Czytałem dyskusję w której porównywali 10D do D70 jako równy z równym, myślałem, że nikon wprowadził D70 jako konkurenta 300D i cały świat tak uważa. Niektórzy chyba chcą się dowartościować? Jestem ciekawy co reszta grupowiczów myśli na ten temat?
Re: A może by tak więcej solidarności wśród canonowców??
Cytat:
Zamieszczone przez radekbo
...Jestem ciekawy co reszta grupowiczów myśli na ten temat?
Ja mam w dup :!: e jakieś wojny systemowe, itp., itd. Prawdą jest, że dzięki N nasze aparaty kosztują połowę mniej gdyby nie istniał N :!:
Duży wkład wniósł Metz i N w nowy system pomiaru światła. Ten ostatni wypuszczając SB-800. Canon się sprężył i mamy 580EX :shock:
Dla mnie w puszce liczy się szybkość, dokładność AF w połączeniu z 24-70, 70-200 no i może jeszcze z 16-35 ale na 100% to niewiem :wink: *
A tak w ogóle to zaraz jade na wesele najeść się placków :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
* a pewnie moim zdjęciom będzie daleko do tych zrobionych przez co zdolniejszych ludzi z forum :D
Re: A może by tak więcej solidarności wśród canonowców??
Cytat:
Zamieszczone przez radekbo
Co prawda pobieżnie, ale przejrzałem bliźniacze forum nikona i co widzę?? Wszyscy wieszają psy na canonie, a na forum canona co widzę?? Przekomarzania na temat wyższości 10D nad 300D. Zastanawiam się po co to komu? Szkoda tracić czasu na takie dywagacje. Chwalmy się fotkami, a nie sprzętem. A jak już musimy to pojedźmy po nikonie np że iso zaczyna się od 200 hehehe, że mora itp... Czytałem dyskusję w której porównywali 10D do D70 jako równy z równym, myślałem, że nikon wprowadził D70 jako konkurenta 300D i cały świat tak uważa. Niektórzy chyba chcą się dowartościować? Jestem ciekawy co reszta grupowiczów myśli na ten temat?
ostatnio dostałem priv od Nikonowca zachwalającego także prywatnie zalety Nikonów
trzeba mieć naprawdę nawalone
Nikona nie kupię z zasady, na Canona psioczę bo mógłby być lepszy
dlaczego nie jest? bo Nikon nie jest dość dobry by się z nim równać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: