jaki sklep internetowy polecacie?
Witam mam tydzień czasu że by kupic canona 50 1.8 . A że w promieniu 80 km od mnie nie ma żadnego sklepu z takimi rzeczami to mam pytanie . Jaki wiarygodny sklep polecicie internetowy? kto szybko wysyła dobry sprawdzony sprzęt? Musze mieć pewny obiektyw gdyż potrzebny mi jest na ślub.
Odp: jaki sklep internetowy polecacie?
cyfrowe.pl
foto-ivy.pl
accord-foto.pl
Kupowałem i zawsze jest ok
fotoBasia.pl
redcoon.pl
fotozakupy.pl
fotozakupy.pl
cyfrowe.pl
fotobasia.pl
Zastanawiałem i nigdy nie miałem problemów
Wysłane z Sony Xperia S
Zdecydowanie fotozakupy.pl
euro.com.pl - wybierasz na stronie i odbierasz w sklepie, najczesciej po dwoch dniach
FotoGandini na allegro - zdecydowanie tanio i szybko
i Foto Ivy oczywicie
Oczywiście foto-ivy.pl , mała rodzinna firma,elastyczne ceny, rzetelny i znany na naszym forum handlowiec - towers
chętni do współpracy i kumaci są chłopcy z digital24.pl
Bardzo dziękuje za odzew . Strony zapisuje w zakładki. Z racji tego że bardzo mi się spieszyło a uważam wasza opinie za bardzo pomocną i popartą doświadczeniem wybrałem pierwszy lepszy sklep, który pojawił się w komentarzach . Szkło zamówiłem w sobotę po południu ma być jutro już u mnie w domu. Nie za szybko nie za wolno. Zdążę się pobawić . Sklep ma przejrzyste reguły zakupów i baardzo duży wybór. Ceny nie najniższe ( po czasie na spokojnie porównałem z resztą) ale czas naglił i 20 zeta różnicy to pikuś.. Zobaczymy teraz czy trafi się ostry i sprawny obiektyw...
Dotarło szkiełko . Ostre jak brzytwa i celne jak karabin snajperski :):):) Po testach czas coś pofocić :D