300d z kitem na allegro obecnie stoja po 1900-2000zl, wszyscy trabia ze to ostatnie sztuki- lepiej kupowac teraz czy ceny jeszcze stanieja po PMA i bedzie je mozna jeszcze dostac?
pozdrawiam
Wersja do druku
300d z kitem na allegro obecnie stoja po 1900-2000zl, wszyscy trabia ze to ostatnie sztuki- lepiej kupowac teraz czy ceny jeszcze stanieja po PMA i bedzie je mozna jeszcze dostac?
pozdrawiam
Ja bardzo zachecam, przy aktualnej cenie taiej D5D, cz D50 to wielka okazja.
Czesc.Ch.
Ja moge mojego sprzedać :) tylko jeszcze nie dojżałem do końca.. Jak bede sprzedawał to z dwoma bateriami, polarem hama, torbą, statywem, soczewkami makro :)
A ja 300D sobie zostawiłem :D To moja pierwsza cyfra :mrgreen: Myślę, że nie ma co za długo zwlekać z kupnem. Kiedyś się skończą, a cena jest teraz bardzo fajna... Jak ja kupowałem 300D (2700 PLN, kwiecień 2005) to za jakiś tydzień był 200 zł tańszy, hehe. Wkurzyłem się trochę, ale co - może warto było czekać do teraz ?! :wink:
Ja mogę mojego sprzedać z kitem, BP + dwie baterie za 2000zł.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy trzysetki :-)
Jak na uzywany sprzet to cena troche zaporowa ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Nowok
Co do nowego 300d z allegro, to jesli chcesz fakture to upewnij sie koniecznie przed zakupem czy takowa wystawiaja.
Pozdrawiam,
Parteq
Witam
Korzystajac z poruszenia tematu pt 300d a kupno chcialbym zapytac czy istnieje szansa na kupno eos 300d czarnego w jakims sklepie na terenie Polski, moze w Warszawie sie ostały jakies czarne niedobitki o ile wogole ... .
Pozdrawiam
bonny
hehe ja mam czarnego ;-) kupilem na poczatku wakacji 2005 za 2499zl na promocji w MM
Dni kilka temu był w FJ w Arkadii za 2699. Zadzwoń , moze jeszcze jest...Cytat:
Zamieszczone przez _bonny_
Na allegor same refurby 300d... sadze ciezko dostac cos z gwarancja.