[Usjwo] Azjatyckie pstryki
Ponieważ zamieściłem parę komentarzy pod zdjeciami uzytkowników, to wstawiam też swoje żeby można się było "odkomentarzyć" ;)
Szczęśliwa Rodzina. Kambodża. Po drodze z Siem Reap to Phnom Penh zatrzymaliśmy sie w zwyczajnym domu. Można powiedzieć dom kobiet, bo na codzień mieszkały tam tylko kobiety.
Babcia i matka, przezyły piekło Czerwonych Khmerów, więc mówią o sobie że los się do nich uśmiechnął.
Dwie córki urodzone już po. Starsza ma wodogłowie.
Młodsza HIV, co miesiąc dostaje leki (od panstwa) co pozwala jej mieć nadzieje na dalsze życie, więc jest szczęsliwa.
Od niedawna dom zamieszkiwał nowy, lokator czteromiesięczny syn, ten o zyciu jeszcze niewiele wie, więc szczęsliwy jest napewno.
Mąż zarabia na dom w Phnom Penh i ma prace, szczęściarz.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Odp: [Usjwo] Azjatyckie pstryki
Numer 9 - mega!
--- Kolejny post ---
Numer 7 też bardzo dobry!
7. Może trochę większy kontrast i byłoby idealnie.
9. B. udane
10. Byłoby dobre gdyby nie kobiet na pierwszym planie ( nieostra i ciemne )
Dzięki za komentarze, niestety nie zawsze się uda tak jak się zakłada, a powtórzyć sie juz przeważnie nie da.
Kambodza. Toul Sleng. Miejsce kazni tysięcy ludzi.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
Bardzo ciekawe foty. Dla mnie najlepsze 25. :) A w 33 nie powinieneś odrobinę wykadrować prawego boku?
Cytat:
Zamieszczone przez
człekoupiór
A w 33 nie powinieneś odrobinę wykadrować prawego boku?
Racja, na usprawiedliwienie mam ze to dosc stare zdjecie ;)
Myanmar-Birma
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
cdn...
http://i638.photobucket.com/albums/u...ps47037759.jpg - to jedno jakieś takie "drętwe", poza tym jedno krzywe,... ale za to pozostałe są śliczne (piszę o fotografiach z posta #8).
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
dlatego watek nazywa sie "azjatyckie pstryki" ;)