[Yova] Na uboczu po burzy
Witam
Bardzo długo nie było mnie na CB, gdyż w pełni świadom pozbyłem się na jakiś czas aparatu ;] . No ale czas pokazał że jednak się za tym bardzo tęskni i znowu jestem ;) Niczego nowego raczej się nie nauczyłem i pewnie dalej zdjęcia będą się podobać tylko mi, no ale co tam. Zapraszam do komentowania.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Pozdrawiam
Odp: [Yova] Na uboczu po burzy
Wow! Jest bajka! Podoba mi się!
Bardzo fajne, przemyslane. Przyjemnie popatrzec!
Zdjęcia bardzo "klimatyczne", miło się ogląda. Ale ten nieszczęsny podpis psuje całą przyjemność...
Bardzo dziękuje za miłe słowa. Co do podpisu, jedni je umieszczają inni nie, ja jeżeli umieszczam zdjęcia na internecie nakładam podpis i tego nie zmienię :) . Rozumiem że niektórym to przeszkadza, mi nie.
Zdjęcia fajne, z wyczuciem klimatu. Na pierwszym kabel trochę zepsuł kadr.
To sznurek na bieliznę i był tak przywiązany na tak tajemniczy węzeł że nie mogłem go odwiązać ;p
To w takim razie można się było pokusić na powieszenie jakiegoś "prania" i może byłoby fajne uzupełnienie (ale to moje gdybanie, bo nie wiem jak by wyszło).
Fajne masz światło na tych zdjęciach:) A wszystkie "promieniste" to faktycznie bajka!
Bardzo fajne zdjęcia. Nr. 1 bije takim spokojem :) A i światło w lesie jest fantastyczne. Czekam na więcej :)