Odp: Zlot użytkowników Canon-board Skorzęcin czerwiec 2013 - wątek dyskusyjny
Ehhh... szkoda, że się skończył :(
Było super. Dzięki organizatorom, którzy stanęli na wysokości zadania. Ja jestem pod wrażeniem prelegentów. Byli extra. Pełni wiedzy, której nie bali się pokazać. I piszę to bez odrobiny wazeliny :)
Nie zdążyłem się pożegnać, bo decyzję o podróży do domu podjąłem ad hoc, ale niniejszym to czynię. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz!
Odp: Zlot użytkowników Canon-board Skorzęcin czerwiec 2013 - wątek dyskusyjny
Niestety co dobre to się szybko kończy :(
Było świetnie, jeszcze raz dziękuję organizatorom za wszystko co dla Nas zrobili. Podziękowania należą się modelkom za wdzięk i urodę, oraz znoszenie nas przez dwa dni. Wielki szacunek, dla ludzi, którzy podzielili się z nami swoją wiedzą.
Do zobaczenia na następnym zlocie :)
Odp: Ogólny wątek dyskusyjny
Witam
własnie dotarłem do domu i nadal jestem z wielkim bananem na twarzy po zlocie.
To było niesamowite wrażenie spotka się twarzą w twarz z osobami które zna się tylko z awatara i ich tekstów. Porozmawiać o fotografii i nie tylko, wspólnie porobić zdjęcia i móc uczestniczy w zajęcia, które były tak absorbujące, że zapominało się o przerwach i chciało się słuchać prelegentów. Jakież to było rozczarowanie, kiedy kończyły się zajęcia i wołali na obiad.
Dołączam się do podziękowań za organizacje tego zlotu.
DZIĘKI ORGANIZATORZY :)
Również wielkie podziękowania za wspaniałą organizację i świetną ekipę instruktorską i nie zapominajmy o ekipie z Cyfrowe.pl - super ludzie, ekstra sprzęt. Mam nadzieję że jeszcze się spotkamy na nie jednym takim zlocie :)
Witam.
Składam podziękowania dla organizatorów zlotu. Było extra, miła atmosfera, fajne zajęcia połączone z możliwością testowania sprzętu. Wielkie ukłony dla wypożyczalni.
DZIĘKUJĘ ZA WYDRUKI
Dziękuję za miłe słowa w imieniu wszystkich organizatorów. Przygotowuję jakąś mini relację i trochę statystyk (o liczbę zdjęć to jeszcze dzisiaj zapytamy emailowo).
Zachęcam do wstawiania jakiś ładnych awatarów na forum. Wchodzicie w 'ustawienia' w prawym górnym rogu i dalej 'Edytuj zdjęcie'. Maksymalna wielkość obrazka to 100 na 100 pixeli lub 64.0 KB (może być mniejszy). Ja pewnie do jutra wymienię starego mistrza yoda :)
Witam Wszystkich
Ja też serdecznie dziękuję za możliwość uczestniczenia w zlocie, poznania tak wspaniałych ludzi z pasją. Dzięki za perfekcyjną organizację, możliwość testowania sprzętu i ciekawe zajęcia. Było super pod kazdym względem. Szkoda że na następny raz trzeba długo czekać.
Pozdrawiam serdecznie
Jestem piekielnie ciekaw zdjęć konkursowych, niestety nie mogłem zostać, aby zapoznać się z pracami. Na pewno było tam dużo świetnych kadrów, chętnie bym obejrzał galerię konkursową.
Mi pozostało obejść się ze smakiem ale mam nadzieję ,że drugi zlot Canona (pewnie za rok ) odbędzie się również w terminie tak dogodnym co będzie można pojechać i bedzie więcej ludzi. Czekam na relację foto :)