Witam.
Chciałbym zaprezentować zdjęcia w tym dziale ;)
1
2
Wersja do druku
Witam.
Chciałbym zaprezentować zdjęcia w tym dziale ;)
1
2
Na 2 zdjęciu to kompozycja trochę leży, co jest tematem zdjęcia tak w ogóle?
Na drugim zdjęciu nie potrzebny jest ten drugi dom zupełnie
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
MZ i jedno, i drugie kiepskie. Na 1. widać kawałek dachu, jakąś latarnię, druty... Za Bartkiem: co chciałeś pokazać?
Na 2. te domy zupełnie niepotrzebne, szpecą tylko. Kolory i kompozycja nijakie...
No i mój standardowy "zarzut", czyli... po co te nieszczęśliwe podpisy ;-).
wg mnie 1 nawet ok, ale 2 jakas masakra z kolorem, zero kontrastu itp
1. byłaby może OK gdyby nie ten dach (chyba nawet dwa tam są) i słup oświetleniowy :-).
Dzięki za opinie ;) Dziś jeszcze raz zabiorę się za obróbkę tych zdjęć, bo faktycznie teraz średnio to wygląda...
Obróbka niewiele pozoże jeśli w kadrze są niepotrzebne rzeczy, chyba że je usuniesz ;-). Kolory i kontrasty to jedno, a sam kadr to drugie, MZ istotniejsze.
Pozwól pozostać tym zdjęciom takimi jakie są. Biorąc pod uwagę region, który zamieszkujesz, oraz modną ostatnimi czasy tendencję leczenia swojego wątłego ego napiszę krótko - zdjęcia są do kitu. I nie piszę tego jakoś wybitnie złośliwie, ale Pałuki zobowiązują do czegoś lepszego :) Polecam okolice wsi Brzyskorzystewko (z fajnym rzutem na Duże Żnińskie i miasteczko w oddali) okolice Wenecji (Górnej), Gąsawy, Chomiąży Szlacheckiej... ładnie jest w Rogowie...zresztą gdzie tam nie jest ładnie?
Nowe zdjęcie. Kilka chwil przed burzą.
3.
Ostatnie, moim zdaniem fajne:-)
Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2