Widzial ktos ten test? Bo mnie powalil na kolana....
Wersja do druku
Widzial ktos ten test? Bo mnie powalil na kolana....
Według mnie to co wypraia FK i Krzysztof. P. woła o pomstę do nieba.
Pseudo-fachowcy spisujący dane z broszurek :lol: :twisted:
Ostanio ten magazyn nawet nie nadaje się, aby uzywać go w kiblu do podcierania d.... :twisted:
zero komentarza !!
Wiesz, ja bardzo dużo rozmawiałem na ten temat z naczelnym tego pisemka.Cytat:
Zamieszczone przez FredM
W ostatnim liście, gdy już mi oznajmił, że nie chce więcej ze mną rozmawiać (bo wytknąłem mu, że 5d ma dwa kółka i za ich pomocą ustawia się tryb M) dorzucił mi, że nie pisali na temat BP do tych aparatów, bo canon jeszcze nie ma a to wstyd..
Mam ten BP od 5 miesięcy, ale może się nie znam.
Tak samo jak się nie znam na matówkach. Podobno do d200 są dwie, ale tę drugą widział już tylko Patrycy. :mrgreen:
Kwiatków w wykonaniu tego testu była cała masa. Kto słyszał, żeby test szumów robić na jpgach, żeby aberracji szukać w jednym aparacie na szerokim kącie, w drugim na tele. Bzdur jest tam bez liku..
Jedynym zyskiem, jaki osiągnąłem przez te wszystkie dni to wywalenie z FK "red." Górki. Zalazł mi za skórę tym programatorem do pralki i teraz to była drobna zemsta ;) W każdym razie gazetce wyjdzie to tylko na dobre, bo rzetelność i uczciwość dziennikarska tego pana były gorsze niż u Ojca Dyrektora.
Jarek,
przepraszam, może mnie zamroczyło ale co to jest "BP"? :)
Czasem chyba za bardzo skracamCytat:
Zamieszczone przez KMV10
Battery Pack, myślałem, że to już "oficjalny" skrót ;)
Test w FK potrafi nawet zadziwic Chucka Norisa!
Fanatyzm to straszna rzecz. Napisza cos brzydkiego o ulubionej zabawce i WOJNA.Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
:-(
Co sugerujesz? Jaka wojna? Bo między mną a naczelnym FK nie ma żadnej wojny. Po prostu wyjaśniłem mu oczywiste kwestie, w których brakowało mu wiedzy. Zapewniam Cię, że byliśmy dla siebie mili i nie było tam żadnej wojny..Cytat:
Zamieszczone przez fajdros
A może wiesz coś jeszcze i chcesz się z nami podzielić?
A może w końcu sam szukasz wojny na początku forumowej kariery?
Wojna? Nie, nie wojna - raczej zdziwienie i zażenowanie.Cytat:
Zamieszczone przez fajdros
Twoje zaciekle, tasiemcowe posty na temat FK, maili z naczelnym, wspanialosci 5D i obrzydliwosci wrednego testu, ataki na majacych czelnosc miec watpliwosci i tym podobne czytam juz na niejednym forum fotograficznym, od wielu, wielu dni.Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
Toz to czysty fanatyzm w stylu "Naszego Dziennika" i Radia M.
I to w obronie czego? Kawalka plastikowego pstrykadla...
Przeciez to piaskownica.