Lustro łazienkowe - narożniki, listwa
Problem na pierwszy rzut oka wygląda mało powiązany z fotografią. Otóż nic bardziej mylnego. W lustrze tym koleżanki z pracy wykonują sobie fotki na facebook'a, więc sprawa jest bardzo poważna...;)
Poszukuje narożników listew wykończeniowych na takie klejone do ściany lustro łazienkowe. Może ktoś się z tym spotkał gdzie takie coś produkują albo sprzedają...
a)
b)
c)
Odp: Lustro łazienkowe - narożniki, listwa
A patrzyłeś w Castoramie albo w tym sklepie z Łazienkami w Szaflarach?
Jest okazja, żeby wymienić całe lustro. I to nie jakiś kundelek z castoramy czy Szaflar, a coś ekstra, z ekstra płaską powierzchnią, wielokrotnymi powłokami przeciw zaparowaniu i przede wszystkim - z ostrymi rogami. Piaggi?
W takim lustrze od razu fotki koleżanek będą lepsze, tło bardziej rozmyte no i ta magia. I koniecznie w czerwonej ramce!
w castoramie niestety nie ma... :-(
Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
U mnie na wsi krąży taka legenda o Bazyliszku. Potrzebny jest tobie ten typ lusterka? Same oprawki mogą nie być wystarczająco skuteczne.
Lepiej wymień całe lustro i żadna Castorama !
Popytaj o lustra do sklepów odzieżowych. Niektóre sklepy montują "lustra wyszczulające", wiadomo środek legutko wklęsły. Koleżanki będą happy. Przy okazji zamontuj świetlóweczki po bokach lustra z lekko ciepłym światłem. Zdjęcia będą jak z Photoshopa :)
Spaliłeś temat. Trzeba było wrzucić zdjęcie tej kształtki do "Co To Jest".