Witam proszę o porady i ocenę to moje pierwsze amatorskie próby portretowe.Fotki troszeczkę przy zmniejszeniu dostały po tyłku Pozdrawiam
Nr 1
Nr 2
Nr 3
Wersja do druku
Witam proszę o porady i ocenę to moje pierwsze amatorskie próby portretowe.Fotki troszeczkę przy zmniejszeniu dostały po tyłku Pozdrawiam
Nr 1
Nr 2
Nr 3
1 jest ciekawa
2 nie jestem wielkim fanem sepi, ale gdyby nie to to mimo wszystko skóra modelki wyszła bardzo niekorzystnie dla niej,wyglada jakies +5 lat niz na zdjeciu nr1
3 jakos nie, tu ucięte, tam zgarbione, niewiem czy ona sie uśmiecha czy zlości
Pokombinuj z mimiką dziewczyny. Dziewczyna chyba lekko speszona była albo spięta. Spróbuj różnie warianty - szeroki uśmiech, pół uśmiech, zero uśmiechu, lekko rozchylone usta.
A poza tym urodziwa niewiasta, ładne włoski i oczy, no i pełne usta. :-)
Dziękuje za opinie (nie były straszne :d )
A co ze światłem? to były "domowe próby" wiec bez problemu można się jeszcze pobawić :D
Jest fajnie. Takie światełko do tego typu zdjęć się sprawdza raczej. Aczkolwiek, jakbyś doświetlił lekko te najciemniejsze partie za pomocą blendy/kawałka białego kartonu też by mogło być ciekawie.
Troszkę czasu minęło wiec następne próby :
4.
5.
6.
7.
8.
Poproszę o komentarze, krytykę oraz porady.
4. Oczy mi błądzą w poszukiwaniu ostrości- I znajduję ją na ustach. Tak miało być?
5. To samo...
6. Fajnie, kadr ciutkę inny ale jeszcze troche dopracowałbym go.
7. Podoba mi się najbrdziej.
6 dla mnie trochę za ciasno.
8 zdecydowanie najlepsza.
Dawno nie zaglądałem a coś się działo :D Jak zawsze proszę o komentarze... podpowiedzi
9.
10
11.
12.
13
14.
15.
Tak jakby się wyświetlały tylko że na odwrót...