Odp: Marzenie Marzenki :)
Wszelkie światłe uwagi nie na temat będą w tym wątku usuwane. Jeśli ktoś chce udzielać rad co komu i po co potrzebne prosimy to robić gdzie indziej 8-).
Nie to abym krytykował ale usunięty wpis nie był pozbawiony do końca dobrych intencji. Użytkownik wykazał się brakiem wiedzy czym jest fundacja i dlaczego spełnia takie a nie inne marzenia. Nie wszyscy są w temacie jak widać i parę słów wyjaśnienia pewnie by nie zaszkodziło a może i pomogło spełnić marzenie.
Może jest otwarte konto bankowe dedykowane specjalnie dla tego marzenia. Ja też miałem kiedyś marzenia, cześć się spełniło, część nie..., ale ja z marzeniami nie muszę się spieszyć... na całość mnie nie stać ale się dorzucę...
lubię pomagać w spełnianiu marzeń i jestem chętny do wpłaty jakiejś kwoty na aparat. może forumowicze w przypływie dobrej woli zakupiliby w całości ten zestaw.
Cena zestawu jest spora więc może zaprosić do zbiórki inne fora foto (były już tu takie akcje). I najważniejsze - zaufana osoba z numerem konta.
To ja bym chciał przeprosić. I chętnie poczytam o jakichś szczegółach.
Szkoda, że tak późno Pani napisała, zawsze można przelać 1% podatku na konkretny cel.
Mam tylko nadziej że Pani Martyna przynajmniej raz na tydzień zaglądnie w to miejsce i spróbuje jakoś rozkręcić temat, bo nawet szczerych chęci nie potrafię odszukać na wskazanej stronie informacji o marzeniu Marzenki...