Najładniejsze zdjęcia z telefonu komórkowego. TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX 800PX
Zainspirowany tematem http://www.canon-board.info/hydepark...nuzzzzz-88575/, postanowiłem założyć wątek, w którym mozna pochwalić się najlepszymi zdjęciami z telefonów komórkowych. Jak wiadomo, nie zawsze jest pod reką body, a okazja fajnego ujęcia szybko znika bezpowrotnie. Sięgamy wówczas do kieszeni po telefon, który potrafi czasem zaskoczyć przyzwoitymi efektami.
Zapraszam zatem do dzielenia się takimi fotkami, wraz podaniem modelu komórki.
Zaczynam: Nokia C5 z matrycą 5 Mpx.
Odp: Najładniejsze zdjęcia z telefonu komórkowego
Kiedyś, lata temu, na CB był nawet konkurs z nagrodami na fotkę z komórki. Było sporo ciekawych propozycji.
Zająłem 2. miejsce ;)
Odp: Najładniejsze zdjęcia z telefonu komórkowego. TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX
Wszystkie z Nokii N8
a. [/IMG]
b. [/IMG]
c. [/IMG]
Odp: Najładniejsze zdjęcia z telefonu komórkowego. TYLKO ZDJĘCIA BEZ KOMENTARZY! MAX
rzadko robię zdjęcia komórką - te z N9
A może po prostu dać linki do instagrama? ;)
Hmm... Znalazłem kilka u siebie na telefonie ; )! Jako jestem fanem VSCO więc używam VSCOCAM ; )
iPhone 3gs + VSCOCAM
Wszystkie wykonane oraz obrobione w telefonie (Instagram + iPhone 4 oraz iPhone 5). Nick na instagramie taki sam jak na forum.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12