Moja pierwsza publikacja zdjęć sportowych - 69 Rajd Polski - różne OSy
1. OS Tałty
2. OSS Tor Mikołajki
3. OS Miłki
4. OS Sady
5. OS Sady
6. OS Sady
7. OS Tałty
8. OS Mrągowo
Wersja do druku
Moja pierwsza publikacja zdjęć sportowych - 69 Rajd Polski - różne OSy
1. OS Tałty
2. OSS Tor Mikołajki
3. OS Miłki
4. OS Sady
5. OS Sady
6. OS Sady
7. OS Tałty
8. OS Mrągowo
Dużo pracy przed tobą jeśli chodzi o fotografię sportową w takim wykonaniu. Trzeba się naprawdę napracować, żeby efekt był zadowalający. Wyczyść jeszcze matrycę, bo na 1 widać na niebie co z nią jest nie tak :)
Kadry niektóre dobre, a niektóre nie. Większość jest ciasna na tyle, żeby zmieścić auto.
Pracuj, pracuj :)
ps. w Toruniu masz tor do driftu, a tam często PUZ'y trenują i to jest bardzo dobre miejsce na podszkolenie się i oswojenie z aparatem :) Wiesz o kim mówie? :)
Dzięki za opinię. Plamki na 1. to nie brudna matryca - to strżepki chmur. Fakt, że możę nie wyglądają najlepiej, ale nigdy nie wiem, jak bardzo ingerować w zdjęcie w postprodukcji...
PUZ - częściej ich można spotkać na stacji w Brzozówce pod Toruniem - duży plac, często tam trenują.
Dzięki za opinię. Plamki na 1. to nie brudna matryca - to strzępki chmur. Fakt, że może nie wyglądają najlepiej, ale nigdy nie wiem, jak bardzo ingerować w zdjęcie w postprodukcji...
PUZ - częściej ich można spotkać na stacji w Brzozówce pod Toruniem - duży plac, często tam trenują.