[C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY
Organizujemy plener w Tatrach
Termin: styczeń 2013
Aktualnie wygląda na to, że będziemy tam od 5 do 13 stycznia dla bardziej chętnych z częścią weekendową 11-13 stycznia dla mniej chętnych :)
Mamy nadzieję na piękne zdjęcia ośnieżonych Tatr.
Nasi forumowi koledzy na miejscu obiecali pomoc w organizacji i przewodnictwo po najlepszych miejscach na fotografowanie.
Oczywiście zapraszamy osoby o różnym poziomie kondycyjnym :)
Zapraszamy do dyskusji :)
Odp: [C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY
Cytat:
Zamieszczone przez
najeli
Nasi forumowi koledzy na miejscu obiecali pomoc w organizacji
My o tym nic nie wiemy ;) :mrgreen:.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
My o tym nic nie wiemy ;) :mrgreen:.
Nie musicie, wystarczy, że ja to wiem :D
Cytat:
Zamieszczone przez
najeli
[URL="http://canon-foto-klub.pl/meetings/show/63"]...
Nasi forumowi koledzy na miejscu obiecali pomoc...
Masz na myśli pomoc przy wnoszeniu ciężkich plecaków...? ;)
Ale jak pogodzić osoby o różnym poziomie kondycyjnym na takim plenerze:) Jakie partie Tatr bierzecie pod uwagę? Gdzieś wyżej czy raczej niższe górki i dolinki?
Cytat:
Zamieszczone przez
amroz
Ale jak pogodzić osoby o różnym poziomie kondycyjnym na takim plenerze:) Jakie partie Tatr bierzecie pod uwagę? Gdzieś wyżej czy raczej niższe górki i dolinki?
Najważniejsza sprawa to bezpieczeństwo, szczegółowego planu jeszcze nie ma, ale na pewno będzie mocny nacisk na zdjęcia wieczorno - nocno- poranne...:) Np. zachód słońca z okolic Kasprowego Wierchu z zejściem już nocnym wzdłuż nartostrady. Focenie nieba z Rusinowej Polany. Wschód słońca z Grzesia lub Rakonia. Ja osobiście będę proponował miejsca nie obarczone żadnym ryzykiem technicznym czy lawinowym. Prawdopodobnie znajdą się osoby żądne większej adrenaliny, ale to już będziemy omawiać indywidualnie...
no fajnie, fajnie. Wieczorno-nocno-ranne focenie jak najbardziej:)
Postaramy się spróbować dogodzić wszystkim, dobre zdjęcie Tatr można zrobić przez szybę, nie wychodząc nawet z auta z takich miejsc jak Głodówka z Gliczarowa z Łapszanki..., jest tego sporo więc nie ograniczałbym się tylko to obszaru Tatr...
noclegi po schroniskach czy w samym Zakopanym? Ile osób maksymalnie przewidujecie? Latem, wiosną i jesienią mam Taterki schodzone, gorzej z zimowym okresem więc jestem bardzo zaciekawiony tym postem.
Cytat:
Zamieszczone przez
amroz
noclegi po schroniskach czy w samym Zakopanym? Ile osób maksymalnie przewidujecie? Latem, wiosną i jesienią mam Taterki schodzone, gorzej z zimowym okresem więc jestem bardzo zaciekawiony tym postem.
Noclegi w Zakopanem lub najbliższych okolicach. W późniejszym terminie podamy więcej szczegółów...