Co modelka ma na brodzie?
Co modelka ma na brodzie?
Patrzę na to „zdjęcie”Informator Żoliborza - REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU? trzeci dzień i nie mogę wpaść na to co dzieje się z brodą modelki. Plakat jest naklejony dobrze patrzyłem na oryginał na stronie agencji reklamowej. Gdzie ma wątrobę i co ma na torsie jest już wyjaśnione.
Odp: Co modelka ma na brodzie?
Czy chodzi o coś więcej niż pukiel włosów?
To kosmyk włosów na 100%.
Pewnie feministki już zaskarżyły kolejną seksistowską reklamę:)
Jeżeli napiszesz, co chcesz udowodnić i będzie to co innego niż myślę to napiszę co owa dama ma na brodzie...i nawet będzie do rymu :)
Chodzi o to, że na brodzie jest kosmyk włosów? Nic innego, niezwykłego tu nie widzę.
Reklama ma zostać zapamiętana. Muzyka bez przekazu video już właściwie nie istnieje. Tylko dlaczego 70% obecnych teledysków do reklama bielizny?
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Jeżeli napiszesz, co chcesz udowodnić i będzie to co innego niż myślę to napiszę co owa dama ma na brodzie...i nawet będzie do rymu :)
Nic nie chcę udowodnić może to i kosmyk ale ciekaw jestem rymu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Nic nie chcę udowodnić może to i kosmyk ale ciekaw jestem rymu.
Też czekam i w głowę zachodzę... :D
PS
Przyklejający plakat starał się mocno w okolicach biustu, ale już na okolice obojczyka sił mu nie starczyło?
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
...ale ciekaw jestem rymu.
Niby nic nie znaczący kosmyk włosów, ale jak wiaterek dmuchnie to na twój (w sensie napój) widok aż serce (nie wątroba i nie 12nica) puchnie.
Może być?