Odp: Canon EF-M 22mm f/2 STM
Cytat:
Zamieszczone przez
Arni
Odnalazłem kilka zapowiedzi ciekawego szkiełka, jakim ma być Canon EF-M 22mm f/2 STM. Od jakiegoś czasu przymierzam sie do szerokiej i dosyć jasnej stałki więc to może być coś dla mnie. ...
A body już masz?
Już podobno w przygotowaniu jest EF-M adaption-kit do eosów - młotek, dłuto i obcążki oraz instrukcja usunięcia lustra i wyrwania bagnetu ;)
No to piknie żem się uśmiał ... Chociaż może jest jeszcze szansa, gdyż mam dłuto i motek ... Proszę o instrukcję tuningu !!
A tak na poważnie: założyłem, że wszystkie CANON'owskie szkła pasują do CANON'owskich korpusów :oops::oops::oops:
... czyli temat do zamknięcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Arni
...
A tak na poważnie: założyłem, że wszystkie CANON'owskie szkła pasują do CANON'owskich korpusów :oops::oops::oops:
...
Zupełnie poważnie to założyłem, że wiesz. A ponieważ było poruszane jakoby body w sprzedaży ma pojawić się 14 czy 15 sierpnia, stąd moje lekkie zdziwienie.
Wątek musi zostać gdyż lada moment(?) pojawią się pierwsi użytkownicy :)
BTW: a taki naleśnik EF-s 20/2 marzy się niejednemu pstrykaczowi.
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
A ponieważ było poruszane jakoby body w sprzedaży ma pojawić się 14 czy 15 października, stąd moje lekkie zdziwienie.
Można sobie - póki co - pooglądać go na oficjalnej ulotce: http://www.brochures.canon-europe.co...&languageid=27
PS
Niepokoi mnie jednak ten FAQ dotyczący EOS Utility:
Cytat:
Po podłączeniu aparatu do komputera można używać programu EOS Utility do przenoszenie zdjęć i filmów z aparatu do komputera. Program EOS Utility pozwala także konfigurować różne ustawienia aparatu.
EOS M
Ani pół słowa o zdalnym sterowaniu, jak w normalnych EOSach.