Fotoszkoła Canon - cyfrowe.pl
Witam,
Nie wiem do ilu dotarła wiadomość o kolejnej edycji warsztatów organizowanych przez cyfrowe.pl i canon polska
Dla niewiedzących podsyłam link FOTOszkoła CYFROWE.PL - Sklep Cyfrowe.pl
Chciałem również zapytać czy ktoś z was się zapisał na te najbliższe w Gdańsku i dostał odpowiedź
czekam i czekam, został tylko tydzień a nie pamiętam ile wcześniej zawsze informowali :roll:
Pozdrawiam,
mam nadzieję, że nie powtórzyłem czyjegoś wątku ,)
Odp: Fotoszkoła Canon - cyfrowe.pl
Nie pchajcie się aż tak z odpowiedziami, w każdym razie dzisiaj dostałem odpowiedź że zapraszają mnie na te warsztatach 13stego, czy ktoś z użytkowników również się tam pojawi ? :)
Witam!
Ja czekam na potwierdzenie udziału w Katowicach:???:
Ja też czekam na potwierdzenie w Katowicach:)
Ja też czekam na potwierdzenie Katowic :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Czapa
Nie pchajcie się aż tak z odpowiedziami, w każdym razie dzisiaj dostałem odpowiedź że zapraszają mnie na te warsztatach 13stego, czy ktoś z użytkowników również się tam pojawi ? :)
Między innymi ja. Kawał drogi do przejechania, mam nadzieje że bedzie warto
No to widzę, że jest spora szansa na spotkanie się większej grupy forumowiczów w Katowicach, tez czekam na odpowiedź odnośnie Katowic.
Warszawa już potwierdzona, myślałem że na Tkacza się załapię ale niestety....
Z relacji uczestników edycji gdańskiej (dwóch, nie znających się nawzajem) wynika, że z pewnością nie są to warsztaty dla średnio zaawansowanych a już na 100% nie dla zaawansowanych. Taka niby była grupa docelowa warsztatów. Były absolutne podstawy fotografii. Choćby to co to jest i do czego służy szara karta Kodaka.
Katowice dzisiaj potwierdzone :grin:,