1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Wersja do druku
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Robisz z zaskoczenia czy pytasz o zgodę? Patrząc po twarzach raczej to pierwsze? :)
z zaskoczenia, z fleshem w jednej rece i z aparatem w drugiej.
I jak z reakcjami ludzi? Może to niepoprawne politycznie pytanie, ale kolorowych też focisz?
są kolorowi na zdjęciach, ja takiej "twórczości " mówi NIE
uważaj aparat mógłby nie przeżyć;)
Czy foce *kolorowych*? Domyslam sie, ze chodzi ci o kwestie bezpieczenstwa? Czarni z UK to nie czarni z amerykanskich filmow - generalnie ich reakcje byly bardziej pozytywne i przyjacielskie niz bialych.
Reakcje są rózne. Niektorzy sie umiechaja, niektorzy krzycza, czasami ida za mna i chca skasowania zdjecia. Raz grozono mi pobiciem i zniszczeniem aparatu. Zdjecia robie bardzo szybko po czym staram rozmyc sie w tlumie, wiec zazwyczaj ludzie nie maja szansy "wyrazic swojej opinii". Anyway, pomimo tego, ze czasami zdarzaja sie zgrzyty - ludzie czesciej usmiechaja sie, niz krzycza.
No ale na pokazanych widać nieufność i zaskoczenie. Dokładnie pokazują w jakich okolicznościach robione. Więc zapytam, po co to robisz, w jakim celu?
Innym celem, oprocz tego osobistego, jest zrobienie teczki na opave, na ktora musze miec 15 zdjec.
Wrzuce teraz druga serie zdjec, co do ktorych mam mniej pewnosci - i licze tutaj na wasza pomoc - ktore z tych zdjec (jesli w ogole jakies) nadawaly by sie do serii?
1a. 2a. 3a. 4a. 5a. 6a. 7a. 8a. 9a. (w tym zdjeciu Pan celowo zrobil taka mine)
10a. 11a. 12a. 13a.
Tak pytałem o kwestie bezpieczeństwa - dobrze słyszeć, że się uśmiechają. Kiedyś w Londku robiliśmy z moją dziewczyną zdjęcia ludziom na ulicy i nikt na nas nie zwracał uwagi. Zupełnie ich to nie obchodziło. :) Co do serii to musisz poszukać jakiegoś klucza. Coś wybierzesz.