Odp: [Pichu] Moje wypociny
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
To tyle z pierwszej sesji, opinie mile widziane, pozdrawiam i miłego oglądania życzę.
Oglądać miło się to ogląda, dobra kolorystyka i obróbka ale kadry już troszkę gorsze, ucinasz ręce, łokcie, bark też się znalazł ; ) Tylko do tego można się przyczepić...
To niezły ze mnie sadysta (śmiech) :D A tak na poważnie. Kadry to mój odwieczny problem, tak to jest jak się kadruje na małym wizjerze, przez dodatkowe "oczy" (noszę okulary niestety).... A mój zmysł kadrowania wymaga sporego doskonalenia, to fakt....
pomyśl o poprawie skóry twarzy modelki; ten typ cery nie prezentuje się dobrze na fotkach
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
pomyśl o poprawie skóry twarzy modelki; ten typ cery nie prezentuje się dobrze na fotkach
Co byś doradził w tym wypadku?? Chodzi ci o make up czy o coś innego?
Make up już jest, więc pewnie chodzi o wygłaskanie skóry w PSie.
Dziś robię sesję kolejnej dziewczynie, w tym przypadku przy obróbce wezmę to pod uwagę :) Wziąłem lekcje z wczorajszej sesji, postaram się dziś nie być sadystą co wszystko ucina :D Ocenicie wieczorem..
ps. kocham mojego tamiego za obrazek jaki serwuje :D
Tym razem krótko i na temat. Christina
25.
26.
27.
28.
Tak jak wczoraj przeklinałem brak słońca tak dzisiaj przeklinałem, że jest. Cienie z każdej strony, masakra. No i na jednym z head shotów zgubiła mnie za mała głębia...