Staffage - najlepsze zdjęcia po tej stronie Missisipi
Witam, mam na imię Karolina i od kilku lat zajmuję się fotografią. Z całego serca zachęcam do polubienia mojego fan page'a na Facebooku: https://www.facebook.com/staffagepl :)
Odp: Staffage - najlepsze zdjęcia po tej stronie Missisipi
Żebranie o lajki jest żałosne ;) Wstawiaj dobry materiał a fani sami się znajdą ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
RAFAL_PAWLEWICZ
Żebranie o lajki jest żałosne ;) Wstawiaj dobry materiał a fani sami się znajdą ;)
Lubię to! :mrgreen:
- - - Updated - - -
Tym bardziej, że foty nie powalają, a te z cmentarzem ocierają się o kicz. Sorry...
Szkoda, że fb nie ma dislajków...
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Szkoda, że fb nie ma dislajków...
Na C-B.info też nie ma dislajków - jaki ten Świat mały. Też szkoda?
Staffage - najlepsze zdjęcia po tej stronie Missisipi
Cytat:
Zamieszczone przez
Staffagepl
Witam, mam na imię Karolina i od kilku lat zajmuję się fotografią. Z całego serca zachęcam do polubienia mojego fan page'a na Facebooku:
https://www.facebook.com/staffagepl :)
Strona internetowa... Coming soon? Bo english jest na topie. Jakbyśmy zajrzała do galerii pozostałych użytkowników cb, dopiero dostałabyś kompleksów.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
^^ miała napisać "strony fanowskiej"? bo z tego co wiem to tak się raczej nie mówi :twisted:
Z samej ciekawości wszedłem i popatrzyłem. Jedna sprawa mnie zadziwiła, tyle zdjęć robisz a nadal nie trafisz z ostrością : ) Niektóre są w ogóle nie trafione portrety (ostrość na oczka :)) )! Całe postacie są mydlane... Zdjęcia jak zdjęcia, mogą być ale trzeba się starać jak każdy i rozwijać : )!
Pozdrawiam Marcin Stańczak!
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Ale nie ma też "lajków", więc nie ma takiej potrzeby.
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Jak nie jak tak? Możesz ocenić wątek... np jako "słaby". Znacznie to lepsze niż zmuszanie tylko do lajków na fb :p
Cytat:
Zamieszczone przez
Darx
Strona internetowa... Coming soon? Bo english jest na topie. Jakbyśmy zajrzała do galerii pozostałych użytkowników cb, dopiero dostałabyś kompleksów.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Englisha się czepiasz a co masz doklejone do posta? Da się toto tapatalkowe wyedytować na polski a nawet wyłączyć :twisted: .