Polecam wszystkim
link
Wersja do druku
Polecam wszystkim
link
zdjecia ladne ale jakies takie dziwne, nie wiem z czego wynika taka jakosc czy sa to jakies zaawansowane techniki postrprocessingu czy cos innego w kazdym razie jakos mnie to draznie a niektore portrety sa takie 'plastikowe' reportaze duzo fajniesze... no lae znowy taki jest dziwmy odbior tych zdjec... nieprzywyklem do takiej 'jakosci'...
jest ok~!
ale ja naprawde mam zagwostke skad taka jakosc, pomijac kadry i zdjecia...Cytat:
Zamieszczone przez iczek
No ale co ty chcesz o tej jakosci? Za plastikowe, za ciemne ? Bo nie kumam..?
No widac, ze cos tam gosc kombinuje i naturalnosc te fotki tracą, ale mnie az tak nie razi..
Czym dluzej patrze tym bardziej chyba widze co cie wkurza.
.. ot taki styl.
myslalem że ze mna cos nie tak ;-)... ale skoro tak to OKCytat:
Zamieszczone przez iczek
w niektorych fotkach grzebie zabardzo w oczach i wygladaja jak na fazie lub sztuczne ale maja cos w sobie :mrgreen:
ano ogladalem. przylaczam sie do polecenia. kombinowane to to jest, ale co z tego, skoro efekt estetyczny jest przyjemny i ciekawy.
kilka dni temu przyuwazylem galerie LIN-AY Sang ILOILO wsrod popularnych. obejrzalem w calosci, co mi sie rzadko zdarza wsrod popularnych na pbase. bo najczesciej ludzie wykazuja sie tak kompletnym brakiem wyczucia co do ilosci zdjec w prezentacji (w strone obsr... wielokrotnie za duza iloscia podobnych ujec), ze nie idzie obejrzec nic do konca nie zasypiajac. a tutaj jak najbardziej sie da. tak ze dodatkowy plus za umiejetnosci edycyjne dla autora
No, no... niezle te fotki. Co prawda postprocessingu w kazdej z nich tyle ile w moich wszystkich fotkach razem ale oglada sie to milo, zawsze to cos innego, efekt bardzo ciekawy wiec jest dobrze. Dodaje do ulubionych.
ou shit jaki plastik