Odp: [tathagata] portrety
nie znam się na tym ani troche ale 4 wg mnie super
wielce łagodnie być nie musi być.
naprawdę fajne.
a siódemka... mrrrrr
nr 2 jest ok
a gdyby tak w wersji b&w??
9. Natalia - ciąg dalszy sesji
--- Kolejny post ---
10. Sandra Katowice - na prośbę igor58`a w wersji b&w
zdjęcia fajne miłe w odbiorze ale jest jedna rzecz która wykrzywiła mi twarz, a mianowicie zdjecie 7 i stopa...nawet nie wiem jak to opisać... no jest fatalna....nie wiem czy to światło spowodowało ten fatalny wygląd czy co ale wygląda jakby była z innego świata... poza tym jakies plamy na niej widzę..popraw to bo całe zdjęcie na tym traci
Cytat:
Zamieszczone przez
adino
zdjęcia fajne miłe w odbiorze ale jest jedna rzecz która wykrzywiła mi twarz, a mianowicie zdjecie 7 i stopa...nawet nie wiem jak to opisać... no jest fatalna....nie wiem czy to światło spowodowało ten fatalny wygląd czy co ale wygląda jakby była z innego świata... poza tym jakies plamy na niej widzę..popraw to bo całe zdjęcie na tym traci
tak masz racje ze stopą - na sesji troszkę się z nią męczyłem ponieważ małym softboxem świeciłem na twarz a stopa ciągle pozostawała w ciemnościach - na tym zdjęciu jest doświetlona blendą a raczej błyskiem lampy reporterskiej odbitej od blendy - tak czy inaczej dzięki za bardzo dobry komentarz i poświęcony czas na napisanie słów krytyki - dzięki temu będę lepszy ;-) Pozdrawiam Sławomir
dzięki, tak chyba lepiej (IMHO)
Cytat:
Zamieszczone przez
tathagata
tak masz racje ze stopą - na sesji troszkę się z nią męczyłem ponieważ małym softboxem świeciłem na twarz a stopa ciągle pozostawała w ciemnościach - na tym zdjęciu jest doświetlona blendą a raczej błyskiem lampy reporterskiej odbitej od blendy - tak czy inaczej dzięki za bardzo dobry komentarz i poświęcony czas na napisanie słów krytyki - dzięki temu będę lepszy Pozdrawiam Sławomir
krytycznie to tylko do tego jednego zdjęcia :) reszta bardzo fajna :) a wg mnie 10 wygląda dużo lepiej niż 2 :)