Witam,
na początek zaprezentuję kilka fotek z gór:
[1]
[2]
[3]
Wersja do druku
Witam,
na początek zaprezentuję kilka fotek z gór:
[1]
[2]
[3]
Jedynka najlepsza. Fajne niebo.
Przyłapane :) Mnie to słowo kojarzy się bardziej z reporterką, podejmowaniem bardzo szybkich decyzji :) A tu? Wspaniałe góry :)
Podchwytliwy tytuł przyciąga :P ... cóż o samych fotkach można tylko powiedzieć tyle dobra robota świetne krajobrazy,
Widoczki super. Jak na mój gust, to nie pasują do nich tylko te muzealne ramki.
Dzięki za komentarze.
A góry to też czasem trzeba Przyłapać w chwilkę. Potrafią, tylko się na chwilę odwrócisz, nieźle namieszać w swoim wyglądzie.
Jago - to może zmienić na /Przyłapane w muzealne ramki/?? :)
Kolejna porcja - też górzysta...
Proszę o komentarze i cierpkie słowa krytyki...
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
i do czego mam się tu przyczepić? nie da się ... jak już to na zdjęciu nr. 6 to w lewym dolnym rogu ta gałązka jak mniewam wykadrowałbym to i ewentualnie z kadrem w lewą strone pojechał żeby to drzewo było całe widać a nie ucięte z lewej strony ... ale to takie pierdoły tylko :P
Jedynka najlepsza. Podoba mi się kompozycja, uchwycone światło, użycie polara. Mocne 9 na 10 punktów. :)
Trójka też dobra.
Dwójka i czwórka zbyt spłaszczone, nie podobają mi się góry w ujęciu teleobiektywem i z tej perspektywy. Brak chmurek, żeby wypełnić czymś niebo. W czwórce przydało by się wyeliminować efekt mgły na dalszym planie - może UV albo Skylight?
Na szóstce nie pasują mi badyle z lewej strony wchodzące w kadr.
Ramki ok, ale zmieniłbym na czarno-białe.
Odświeżam. Dalej Tatry. Kościelce tym razem. Zapraszam do komentowania i do konstruktywnej krytyki.
I dzieki za poprzednie komentarze:)
[9]
[10]
[11]
[12]
[13]
Dla mnie od 4 do 9 to poezja! Czym robione?
A ramki - cóż, ja bym zrezygnował...