Odp: [RaveN] Wiktoria i Olimpia
Cytat:
Zamieszczone przez
RaveN
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi i sugestie a zwłaszcza analizę i wskazówki co jest ok a co muszę poprawić.
Pozdrawiam,
Paweł
w 2 nastawiłbym ostrość na twarz (oko i nos), a nie na ucho
Cytat:
Zamieszczone przez
airhead
w 2 nastawiłbym ostrość na twarz (oko i nos), a nie na ucho
Witam w albumie i dzięki za wskazówkę :smile:
Wiktoria po raz drugi:
3.
Odrobinę za dużo clarity, poza tym całkiem przyjemne w odbiorze zdjęcie.
1. Tło trochę rozprasza... przynajmniej mnie. Za dużo się w nim dzieje. Ostrość dobrze trafiona kolorystyka też niezła :)
2. Niby Olimpia, a wygląda jakby wznosia gest Victorii ;) fajna kolorystyka na tym zdjęciu... a z ostrością to tak jak radził airhead ;)
3. Ona ma serio takie niebieskie oczy, czy trochę "picowane" było to zdjęcie? ;) Dodatkowo, można było się pokusić o delikatne wygładzenie skóry twarzy.
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Odrobinę za dużo clarity, poza tym całkiem przyjemne w odbiorze zdjęcie.
+24 dokładnie
Cytat:
Zamieszczone przez
krzysiektm
1. Tło trochę rozprasza... przynajmniej mnie. Za dużo się w nim dzieje. Ostrość dobrze trafiona kolorystyka też niezła :)
2. Niby Olimpia, a wygląda jakby wznosia gest Victorii ;) fajna kolorystyka na tym zdjęciu... a z ostrością to tak jak radził airhead ;)
3. Ona ma serio takie niebieskie oczy, czy trochę "picowane" było to zdjęcie? ;) Dodatkowo, można było się pokusić o delikatne wygładzenie skóry twarzy.
Pozdrawiam.
1. Mi też się tło nie podobało ale zdjęcia były robione w domu a poza tym wiesz jak to jest z dziećmi - 3 sekundy później była już w innym pokoju :)
3. Zewnętrzną stronę tęczówki ma w rzeczywistości trochę jaśniejszą, środek prawie oryginał :)
Co do wygładzania skóry - myślałem o tym ale jeszcze.. za bardzo nie wiem jak to zrobić :oops:
Merde, krzysiektm - dzięki za wizytę i komentarze!
Cytat:
Zamieszczone przez
RaveN
Co do wygładzania skóry - myślałem o tym ale jeszcze.. za bardzo nie wiem jak to zrobić :oops:
Są takie stronki jak YT czy google. :) tam jest sporo dobrych, mniej dobrych, łatwiejszych, trudniejszych poradników, które warto przejżeć :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RaveN
...Co do wygładzania skóry - myślałem o tym ale jeszcze.. za bardzo nie wiem jak to zrobić :oops:
Wygładzania czego? Przepraszam, nie kontaktuje :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
krzysiektm
Są takie stronki jak YT czy google. :) tam jest sporo dobrych, mniej dobrych, łatwiejszych, trudniejszych poradników, które warto przejżeć :)
Proszę nie sprowadzać kolegi na złą drogę.
Osobiście już nie mogę patrzeć na plastikowe lale ze zdjęć kilku forumowych ahtystów, myślę że nie trzeba nam kolejnego...