[.Irwusek] Moje portrety :)
W końcu zebrałem się, zeby zrobić swoją galerie na Canon-Board ;)
Zdjęcia jakie zamieszczę to są z trzeciej i czwartej sesji jakie zrobiłem :)
To na początek sesja nr 3 z Moniką:
Później dodam zdjecia z sesji nr 4 ;)
Liczę na wasze komentarze ;)
Pozdrawiam
Odp: [.Irwusek] Moje portrety :)
na wstępie zaznaczę że specjalistą nie jestem i poza atrakcyjnym kolorytem cieni do powiek nie znajduje w nich nic więcej. Sprawiają dla mnie wrażenie odrobine nachalnych lub przesadzonych, mam odczucie jak by zostały położone zbyt obficie. Co do samych zdjęć to w miare pozytywnie 1 i 2 można by lepiej odbić blędą światło na twarz a nie na dłoń (2) pozatym okey. Drugi set wydaje się lepszy
Hej, kolejny secik świetny, podoba mi się kolorystyka, kadry OK poza tym w #14... masz racje "łokeć" ssie ;) jak tam Tami? :) Pozdro!
loop89 3 ostatnie zdjecia robione tamim :) świetne szkiełko :) Widać że dbałeś ;)
Dzięki za komentarze :)
Powoli zbieram się do kolejnej sesji ;)
tak na zakończenie:
Cytat:
Zamieszczone przez
.Irwusek
loop89 3 ostatnie zdjecia robione tamim :) świetne szkiełko :) Widać że dbałeś ;)
Dbam o sprzęt jak o dzieci :) cieszę się że Tami spisuje się godnie u Ciebie. #15 fajna, kolorystyka + poza modelki = dość retro!
#13 bardzo fajna kolorystyka, jeśli możesz... ciekawi mnie to światło po prawej w górnym rogu to naturalne (robione pod słońce) czy bardziej z pomocą przyszedł jakiś fotoszopen ;) imo chyba to drugie bardziej.
dzięki dzięki :) ciesze się z tego tamiego jak z wygranej :D
#15 uważam za najlepsze z tamtej sesji ;) bardzo mi się podoba :)
co do #13 to światełko wpadło w PS bo na sesji nie chciało wpaść :/
Bardzo fajne 10-te zdjęcie. Reszta w porządku. Dobra obróbka, nie przesadzone wygładzanie skóry co dosyć często się zdarza.