Wersja do druku
Nikt, nic?
Zbyt centralnie
Na początek - może być. Nawet centralnie. Pokaż następne.
IMHO za ciemne.
Najbardziej zastanawia mnie, to:
http://www.forumphoto.pl/topic/24919-mati113-zblizenia/
Niby nic takiego, ale użytkownik o tym samym nicku, jest zarejestrowany na forum.
Wg mnie jest to ten przypadek, gdy inna lokalizacja niż centralna byłaby zła. Ponadto wprawdzie centralnie jest kwiatek, ale symetrię łamie to co się dzieje w tle. Wchodząc dalej w szczegóły ewentualnie brakuje mi w tle po lewej trochę tych liści, które są z prawej i u góry, bo troszkę tak pusto tam. Na plus kolorystyka. Jeśli chodzi o ciemność / jasność, to dla mnie subiektywnie jest ok.
Generalnie odbieram zdjęcie pozytywnie ...i tyle.
Sherlocku jest to wyjaśnione administracji - Tobie chyba nie muszę się z tego tłumaczyć. Zamiast bawić się w detektywa lepiej napisałbyś co poprawić.
Wszystkim innym dziękuje za opinie. Faktycznie jest zbyt centralnie ale popracuje nad tym. Tło specjalnie ściemniłem żeby uwydatnić tylko główny motyw. Z tego co pamiętam to nawet winieta się pojawiła. Jeszcze raz dzięki
No to wrzucam kolejne :) Niestety 2 również centralnie robiona tego samego dnia
2.
Uploaded with ImageShack.us
3.
4.
5.
Proszę, nie odzywaj się w taki sposób do mnie dobrze? Obrażasz moją osobę.:roll:
Wolę nie ryzykować, bo albo zakończy się to burdą z których słyniesz albo będę musiał dodawać treść: "jest, to moje zdanie" albo "ja tam się nie znam"Cytat:
Zamiast bawić się w detektywa lepiej napisałbyś co poprawić.
Podoba mi się 3. Na 4 jest dosyć dziwny "motylek w tle".Cytat:
Z tego co pamiętam to nawet winieta się pojawiła. Jeszcze raz dzięki
PS: Za to dam Ci mała wskazówkę, przeczytaj sobie odnośnik numer 2 z tego linku